Libnet.ro
UNICEF

16:30

An bun pentru cultivatorii de cartofi din Harghita. Cat este recolta medie pe hectar si ce pret are la producatori

Hotnews Hotnews,
 An bun pentru cultivatorii de cartofi din Harghita. Cat este recolta medie pe hectar si ce pret are la producatori

Productia medie de cartofi obtinuta in Harghita este una buna, in ciuda faptului ca producatorii s-au luptat cu vremea nefavorabila si cu atacul de mana, dar exista diferente mari de recolta intre parcele, in functie de zona, soi, tehnologia folosita sau cantitatea de precipitatii cazuta, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Cat este salariul unui farmacist in Romania si de ce studii ai nevoie pentru aceasta meserie

Numarul farmacistilor din Romania s-a dublat in ultimii ani si continua sa creasca. Conform datelor furnizate de Eurostat, tara noastra se afla pe locul 11 in clasamentul european in ceea ce priveste numarul de farmacisti raportat la 100. 000 de locuitori. Salariul unui farmacist in Romania porneste de la 4. 302 lei si poate ajunge la 5.

Acuzatii socante pentru un medic din Oradea. Femeia si-ar fi omorat copilul si l-a ingropat in curtea unei case parasite

Acuzatii socante pentru un medic din Oradea. Femeia este acuzata ca si-a omorat copilul si l-a ingropat in curtea unei case parasite. Totul a iesit la iveala in momentul in care doctorita a dorit.

A anuntat oficial. Vedeta se retrage din televiziunea din Romania. Care este motivul

O vedeta TV indragita de multi romani se retrage din televiziune in aceasta toamna. Din ce motiv paraseste lumea reflectoarelor? Vedeta se retrage din televiziunea din Romania Iscusit, haios, ai fi crezut ca va ramane vesnic pe micile ecrane. Placut de multa lume pentru umorul sau, dar si pentru sfaturile cu care venea in completare .

Teodor Melescanu, asezat in bancile PSD din Senat, desi este membru ALDE. Daca schimba tabara si formal, grupul lui Tariceanu din Camera superioara este desfiintat

Teodor Melescanu, membru ALDE, dar propus de PSD pentru sefia Senatului, s-a asezat in bancile rezervate social-democratilor din Camera superioara a Parlamentului, in cadrul sedintei de miercuri. in.

Un fotbalist celebru al Romaniei sufera de scleroza. Din pacate, boala este incurabila

In august 1989, Marcel Sabou si Gheorghe Viscreanu, fotbalisti la Dinamo in acel moment, au evadat din lotul romanilor dupa un meci european cu Atletico Madrid. Legatura dintre cei doi a ramas una.

Kaspersky introduce un nou serviciu pentru proiectele blockchain din companii

Kaspersky a lansat o noua oferta de servicii pentru a ajuta organizatiile sa-si protejeze aplicatiile bazate pe tehnologia blockchain pe care le dezvolta in-house, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Cum a pozat sotia Principelui Nicolae al Romaniei pentru o revista din Franta

Alina Maria Binder, sotia Principelul Nicolae, a realizat un pictorial pentru o revista din Franta si a povestit despre frumusetile Romaniei. Iata cum a pozat! .

Tulcea: Sprijin american pentru sanatatea populatiei din Delta

Comandamentul european al Statelor Unite va acorda 10. 000 de dolari pentru achizitia de materiale sa.

Suma uriasa pe care o va plati statul roman pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale

Statul roman va plati 31 de milioane de euro in plus fata de anii trecuti pentru ca romanii din Diaspora sa poata vota la prezidentiale. Suma a fost estimata de presedintele Autoritatii Electorale.

Conferinta Anuala Fischer International - un eveniment emblematic pentru comunitatea ELT din Romania

In perioada 5-6 septembrie va avea loc, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, cea de-a XII-a editie a Conferintei Anuale Fischer International, dedicata profesorilor de limba engleza si altor specialisti din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )