Libnet.ro
UNICEF

14:30

Bunastarea cetatenilor UE a evoluat diferit in ultimii 17 ani. Vezi graficul care iti arata cine a castigat si cine a pierdut din nivelul de trai europeni.

Hotnews Hotnews,
 Bunastarea cetatenilor UE a evoluat diferit in ultimii 17 ani. Vezi graficul care iti arata cine a castigat si cine a pierdut din nivelul de trai europeni.

Luxemburgul ramane Luxemburg. Greu de batut la capitolul PIB/locuitor. A fost primul in 2001, a ramas primul si in 2017, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica, cu privire la evolutia PIB/capita in UE. Romania a urcat de pe ultimul loc pe antepenultimul, reusind sa devanseze Bulgaria si Croatia. Vezi mai jos graficul cu evolutia in ultimii 17 ani a bunastarii locuitorilor europeni. continuă pe Hotnews

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani: Importurile au crescut cu 40% in primele doua saptamani din acest an

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani, in conditiile in care, in primele doua saptamani din 2019, importurile au crescut cu 40%, potrivit.

BARNA: Reactia CE privind Romania - cea mai dura din ultimii doi ani

Presedintele USR, Dan Barna, a calificat, astazi, drept cea mai dura reactie din ultimii doi ani avertismentele Comisiei Europene privind situatia Justitiei din Romania.

O adolescenta de 17 ani a ramas mutilata pe viata. Medicii au fost socati cand au aflat ce a facut

Senzatiile tari au mutilat-o pe viata!O adolescenta in varsta de 17 ani a ajuns de urgenta la spital dupa ce si-a injectat droguri in vagin. Fata s-a ales cu o infectie care ii putea fi fatala.

Op-ed Hans Klemm, ambasadorul SUA: in ultimii 70 de ani, NATO a ajutat la crearea celei mai sigure, stabile si prospere perioade din istoria statelor membre

Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord NATO) este cea mai de succes alianta din istorie. in ultimii 70 de ani, NATO a ajutat la crearea celei mai sigure, stabile si prospere perioade din istoria statelor sale membre. De la descurajarea Uniunii Sovietice in timpul Razboiului Rece pana la contracararea amenintarilor hibride cu care ne confruntam astazi, Aliatii NATO stau umar la umar in protejarea cetatenilor nostri.

Olivia Newton-John a dezvaluit ce a ajutat-o in lupta cu cancerul din ultimii 27 de ani

Cantareata si actrita australiana Olivia Newton-John 70 de ani) a povestit cum a reusit sa lupte cu cancerul in ultimii 27 de ani. Aceasta spune ca atitudinea pozitiva si canabisul au ajutat-o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )