Libnet.ro
UNICEF

23:30

Olivia Newton-John a dezvaluit ce a ajutat-o in lupta cu cancerul din ultimii 27 de ani

Adevărul Adevărul,
Olivia Newton-John a dezvaluit ce a ajutat-o in lupta cu cancerul din ultimii 27 de ani

Cantareata si actrita australiana Olivia Newton-John 70 de ani) a povestit cum a reusit sa lupte cu cancerul in ultimii 27 de ani. Aceasta spune ca atitudinea pozitiva si canabisul au ajutat-o. continuă pe Adevărul

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani: Importurile au crescut cu 40% in primele doua saptamani din acest an

Romania le-a platit rusilor de la Gazprom cea mai mare factura la gaze din ultimii cinci ani, in conditiile in care, in primele doua saptamani din 2019, importurile au crescut cu 40%, potrivit.

BARNA: Reactia CE privind Romania - cea mai dura din ultimii doi ani

Presedintele USR, Dan Barna, a calificat, astazi, drept cea mai dura reactie din ultimii doi ani avertismentele Comisiei Europene privind situatia Justitiei din Romania.

IN LUNA MARTIE Activitatea economica in zona euro - cel mai semnificativ declin din ultimii circa sase ani

Activitatea economica in zona euro a inregistrat cel mai semnificativ declin din ultimii aproape sase ani, in luna martie, scaderea fiind condusa de Germania, ca urmare a sporirii tensiunilor comerciale si a tarifelor vamale, conform unui studiu realizat de compania de analize financiare Markit, transmite presa straina, conform Agerpres.

SOC in Romania! Gabriel Cotabita A PIERDUT LUPTA DEFINITIV! Din nefericire, a fost facut ANUNTUL!

Gabriel Cotabita pare ca apierdut lupta cu kilogramele.

PENTRU PRIMUL TRIMESTRU DIN 2019 S and P 500 - cel mai bun parcurs din ultimii zece ani

Indicele bursier S and P 500 a incheiat, vineri, cel mai bun trimestru din anul 2009 incoace, referinta bursei americane afisand un avans de peste 13% in primele trei luni din acest an, raliul facandu-si aparitia dupa perioadele intense de volatilitate si deprecieri care au caracterizat prima jumatate din luna octombrie si, in mod special, luna decembrie a anului trecut, cand pietele financiare si-au exprimat fricile cu privire la directia in care politica Rezervei Federale Fed) de crestere a cos-tului creditului si de restrictionare cantitativa va duce economia americana.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )