Libnet.ro
UNICEF

21:30

Bunea Stancu, eliberat conditionat. Fostul sef al CJ Braila a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni

Playtech Playtech,
Bunea Stancu, eliberat conditionat. Fostul sef al CJ Braila a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni

Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, a fost eliberat conditionat. Fostul baron de la Dunare a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni. Bunea Stancu, condamnat in dosarul Mita la PSD, eliberat conditionat Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila a fost eliberat conditionat din . continuă pe Playtech

Fostul baron PSD Braila Gheorghe Bunea Stancu, eliberat din inchisoare dupa mai putin de doua luni de la condamnare

Fostul lider al PSD Braila si presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a fost eliberat din inchisoare, vineri, dupa ce a ispasit aproape doua luni din condamnarea de 3 ani si 8 luni, in urma deciziei Tribunalului Galati de a respinge contestatia DNA.

Bunea Stancu A IESIT din puscarie. BARONUL a executat DOAR DOUA LUNI din pedeapsa de 3 ani si 8 luni

Baronul Gheorghe Bunea Stancu a iesit, joi, din inchisoare, dupa ce a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni pentru conflict de interese. Debraila. ro scrie ca Tribunalul Galati a respins.

Cine este Sorin Blejnar, fostul sef ANAF si ce avere are. Cat ar fi luat mita el si sotia sa

Sorin Blejnar, fostul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, a fost trimis in judecata alaturi de sotia sa. Acuzatia sub care s-a luat aceasta decizie este: luare de mita de 1,2 milioane de euro. Cine este Blejnar si ce avere detine? Cine este Sorin Blejnar si ce avere detine? Fostul sef al Agentiei Nationale .

Fostul sef ANAF denunta o noua incercare a UDMR de a plasa parghiile Fiscului in mainile baronilor locali: Masura va conduce la un VERTITABIL DEZASTRU

Fostul sef ANAF, Gelu Diaconu, ii acuza pe liderii UDMR ca vor sa reinfiinteze administratiile fiscale judetene. Diaconu, in timpul mandatului sau, din 2013 in 2016, a reorganizat Fiscul pe principiu.

Noi probleme pentru SORIN BLEJNAR: Fostul sef ANAF, acuzat de DNA ca a luat 1,2 MILIOANE EURO MITA

Noi probleme pentru familia fostului sef ANAF, Sorin Blejnar, aflat dupa gratii din luna mai anul acesta, fiind condamnat la 5 ani de inchisoare pentru trafic de influenta. Acesta, sotia sa si alti sefi din.

Liviu Vasilescu, fostul sef al Directiei de Operatiuni Speciale, in carti pentru sefia Politiei Romane. Cine se mai afla pe lista scurta

Condusa in prezent de interimarul Florin Dragnea, dupa demiterea lui Ioan Buda, pe fondul cazului de la Caracal, Politia Romana va avea in curand un sef plin. Surse din Ministerul de Interne au dezvaluit ca sunt doua propuneri pentru prelurea sefiei Inspectoratului General al Politiei Romane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )