Libnet.ro
UNICEF

13:30

Bunea Stancu A IESIT din puscarie. BARONUL a executat DOAR DOUA LUNI din pedeapsa de 3 ani si 8 luni

B1 B1,
Bunea Stancu A IESIT din puscarie. BARONUL a executat DOAR DOUA LUNI din pedeapsa de 3 ani si 8 luni

Baronul Gheorghe Bunea Stancu a iesit, joi, din inchisoare, dupa ce a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni pentru conflict de interese. Debraila. ro scrie ca Tribunalul Galati a respins. continuă pe B1

Fostul baron PSD Braila Gheorghe Bunea Stancu, eliberat din inchisoare dupa mai putin de doua luni de la condamnare

Fostul lider al PSD Braila si presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a fost eliberat din inchisoare, vineri, dupa ce a ispasit aproape doua luni din condamnarea de 3 ani si 8 luni, in urma deciziei Tribunalului Galati de a respinge contestatia DNA.

Bunea Stancu, eliberat conditionat. Fostul sef al CJ Braila a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni

Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila, a fost eliberat conditionat. Fostul baron de la Dunare a executat doar 2 luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni. Bunea Stancu, condamnat in dosarul Mita la PSD, eliberat conditionat Gheorghe Bunea Stancu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Braila a fost eliberat conditionat din .

Fostul presedinte al CJ Braila a fost liberat conditionat. A executat doar doua luni din pedeapsa de 3 ani si 8 luni de inchisoare la care fusese condamnat

Gheorghe Bunea Stancu a fost condamnat pentru conflict de interese, fiind gasit vinovat pentru finantarea ilegala a doua cluburi din Braila, prin intermediul carora ar fi obtinut foloase patrimoniale necuvenite in valoare de aproape doua milioane de lei pentru o societate la care este actionar majoritar.

Ce salarii au angajatii de la spitalul de psihiatrie din Sapoca, judetul Buzau. Doar o spalatoreasa are 2.500 de lei

Noi detalii despre spitalul de la psihiarie de la Sapoca ies in evidenta in urma masacrului. Sumele la care ajung angajatii institutiei se ridica la 5 milioane de lei, cel putin luna trecuta. Cat castiga acestia in functie de postul pe care il detin? Salariile angajatilor de la spitalul de psihiatrie de la Sapoca Spitalul .

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )