Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bunicul Luizei Melencu isi pune viata in pericol din cauza lui Gheorghe Dinca. Gestul lui disperat

Playtech Playtech,
Bunicul Luizei Melencu isi pune viata in pericol din cauza lui Gheorghe Dinca. Gestul lui disperat

Disparuta fara urma, asa a ramas Luiza Melencu pentru autoritati. Marturii stranii, vesti care o anunta vie in Italia, ancheta tarzie si drama parintilor. Astazi, la un an si jumatate de la evaporare sa, procesul principalului suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, este departe de a se fi terminat. Revoltat de actiunile autoritatilor, bunicul fetei . continuă pe Playtech

Gheorghe Dinca, gesturi socante la tribunal. Mama Luizei Melencu e revoltata de tupeul lui

Desi a trecut mai bine de un an de cand Romania afla informatii ingrozitoare despre uciderea Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu, cazul Caracal nu a fost inca inchis. Primul termen al procesului in care Gheorghe Dinca este judecat pentru faptele care au socat o tara intreaga a avut loc cu usile inchise. Mama Luizei .

Franta va sanctiona difuzarea online a unor informatii ce ar putea pune in pericol viata altor persoane

Premierul francez Jean Castex a anuntat vineri introducerea de sanctiuni pentru difuzarea online a unor informatii personale ce ar putea pune in pericol viata altor persoane, dupa asasinarea, in urma cu o saptamana, a unui profesor de istorie in regiunea pariziana, conform Agerpres.

Ianis Hagi, OUT de la Rangers? Anuntul facut de club il pune in pericol

Ianis Hagi a avut o evolutie modesta in Europa League, in partida pe care Rangers a castigat-o cu Standard, scor 2-0. Asta dupa ce a fost lasat pe banca in Old Firm Derby, pe terenul lui Celtic. Iar la echipa nationala a avut prestatii dezamagitoare, dar si un conflict neasteptat cu selectionerul Mirel Radoi. Toate .

Goldman Sachs plateste trei miliarde de dolari pentru a pune capat investigatiilor din Malaezia

Goldman Sachs a acceptat sa plateasca aproape trei miliarde de dolari in SUA pentru a pune capat investigatiilor privind rolul sau in scandalul de coruptie legat de Fondul suveran din Malaezia, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )