Libnet.ro
UNICEF

22:16

Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a retinut un nou suspect in cazul rapirii fetei

Antena3 Antena3,
Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a retinut un nou suspect in cazul rapirii fetei

Bunicul Luizei Melencu a reactionat dur, dupa ce DIICOT a arestat miercuri un suspect pentru viol asupra tinerei disparute. Acesta nu crede varianta violului, prezentata de procurori: Nu-l cred in stare ca. continuă pe Antena3

Bunicul Luizei, prima reactie dupa ce DIICOT a arestat un nou suspect in cazul rapirii fetei

Bunicul Luizei Melencu a reactionat dur, dupa ce DIICOT a arestat miercuri un suspect pentru viol asupra tinerei disparute. Acesta nu crede varianta violului, prezentata de procurori: Nu-l cred in stare ca.

Gabriel Oprea, prima reactie dupa intoarcerea sa in PSD: Nu am venit la ciolan, am venit la greu

Gabriel Oprea a revenit in sanul Partidului Social Democrat PSD), iar in acest sens le-a facut deja o vizita surpriza colegilor de partid. Dupa ce alegerile prezidentiale au fost incheiate, iar Klaus Iohannis a avut o victorie in fata candidatei PSD, Viorica Dancila, in cadrul partidului au fost facute anumite schimbari. Gabriel Oprea, prima reactie .

Viorica Dancila, prima reactie dupa aflarea rezultatului de la exit-poll-uri: PSD a recastigat increderea cetatenilor romani

Viorica Dancila a asteptat rezultatul exit-poll-urilor in sediul PSD din Bucuresti, alaturi de echipa sa de campanie. Si a venit apoi cu prima reactie. Candidatul social-democrat a pierdut alegerile, obtinand doar 33,5% din voturi. Viorica Dancila, candidata PSD si sefa partidului, a primit rezultatele exit-poll in sediul PSD din soseaua Kiseleff din Bucuresti. Imediat dupa .

Razvan Lucescu, prima reactie dupa castigarea Ligii Campionilor Asiei

Al Hilal, cu Razvan Lucescu pe banca tehnica, a cucerit duminica Liga Campionilor Asiei si va juca la Campionatul Mondial al Cluburilor.

Prima reactie a avocatului familiei Melencu, dupa ce DIICOT a anuntat ca exista un complice. Acum am aflat!

Exista un barbat care ar fi fost in atentia anchetatorilor inca de la bun inceput. Prima reactie a avocatului familiei Melencu a adus prima rectie vizavi de noua informatie in cazul Caracal. Reactia avocatului familiei Melencu, dupa ce DIICOT a anuntat un complice Azi, 27 noiembrie, s-a descoperit faptul ca presupusul complice l-ar fi surprins .

Mihai Fifor, reactie dupa ce Teodorovici l-a facut sobolan: Are un limbaj colorat. Nu e...

Eugen Teodorovici a refuzat sa demisioneze din functia de presedinte executiv al PSD si a explodat la adresa lui Mihai Fifor, spunandu-i acestuia sobolan, dupa ce fostul ministru al Apararii a.

Radu Tudor: Asta se va intampla in PSD si PNL dupa alegerea unui nou presedinte

Exista viata si dupa alegerile prezidentiale si in marile partide se anunta schimbari interesante incepand de luni, scrie Radu Tudor, duminica, pe blogul sau. Continuarea,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )