Libnet.ro
UNICEF

21:00

Radu Tudor: Asta se va intampla in PSD si PNL dupa alegerea unui nou presedinte

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Asta se va intampla in PSD si PNL dupa alegerea unui nou presedinte

Exista viata si dupa alegerile prezidentiale si in marile partide se anunta schimbari interesante incepand de luni, scrie Radu Tudor, duminica, pe blogul sau. Continuarea,. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Campanie mizerabila impotriva mea! Fiecare sa isi duca crucea asa cum poate!

Radu Tudor a avut o reactie dura dupa ce a aflat rezultatul la alegerile prezidentiale. Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire sustine ca s-a facut o campanie mizerabila impotriva lui. Aproape.

Radu Tudor: Secretele prezentei la vot

Radu Tudor face o scurta a analiza a situatiei votului, dupa publicarea datelor BEC de la ora 14. Asa cum arata situatia la 14,45, comparatia nationaldiaspora demonstreaza ca din afara tarii vor veni .

Radu Tudor: Veste foarte proasta pentru Romania

Radu Tudor scrie, joi, pe blogul sau, ca printre afacerile la care este posibil sa renunte Exxon ar putea fi si exploatarea gazelor din Marea Neagra, in asociere cu OMV Petrom.

Codrin Stefanescu, despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale: Produc dezastru! Vom monitoriza tot

Codrin Stefanescu a vorbit despre decizia PSD imediat dupa alegerile prezidentiale. Social-democratul sustine ca dupa alegeri, PSD va monitoriza activitatea fiecarui ministru din cabinetul lui Orban. Imediat.

PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban explica ce urmeaza, dupa alegerea lui Klaus Iohannis in functia de presedinte

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat ca liberalii vor incerca sa mentina majoritatea creata la motiunea de cenzura si la investirea Guvernului sau, aratand ca vor exista discutii cu.

Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc, dupa ce slabise miraculos. Sunt dependenta!

Oana Radu a vorbit pentru prima oara despre motivul adevarat care a facut-o sa se ingrase la loc. Artista a marturisit de ce a ajuns din nou la peste 100 de kilograme, dupa ce si-a indeplinit visul si a slabit atat de mult. Motivul pentru care Oana Radu s-a ingrasat la loc Oana Radu, invitata .

Prima reactie din PNL, dupa invitatia Vioricai Dancila la dezbatere: Nu mai bine ar iesi putin in strada?

Senatorul PNL Alina Gorghiu spune ca social-democratii ar trebui sa aiba intalniri cu electoratul, precizand ca presedintele Klaus Iohannis se afla, vineri, la Bacau pentru o dezbatere deschisa cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )