Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bursa americana isi revine puternic; Dow Jones inregistreaza cele mai bune trei zile consecutive din 1931

Hotnews Hotnews,
 Bursa americana isi revine puternic; Dow Jones inregistreaza cele mai bune trei zile consecutive din 1931

Indicele Dow Jones Industrial Average a incheiat joi cea mai buna serie de trei zile consecutive din ultimele noua decenii pe masura ce numarul cererilor de somaj inregistrate a fost mai mic decat cele mai pesimiste temeri ale specialistilor iar Congresul a cazut de acord asupra aprobarii unui pachet de stimulare economica fara precedent in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari. continuă pe Hotnews

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare crestere procentuala din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut, marti, cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica.

Indicele Dow Jones a inregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Dupa o perioada in care lucrurile nu stateau deloc bine la bursa americana si tot mai multi experti se pregateau de o perioada neagra, indicele Dow Jones Industrial Average a reusit sa inregistreze rezultate pozitive, bifand o serie de 3 zile consecutive, asa cum nu s-a mai intamplat in ultimele noua decenii.

Indicele Dow Jones a inregistrat marti cea mai mare crestere procentuala, intr-o singura zi, din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut marti cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica, relateaza CNBC.

Indicii Dow Jones si S and P 500 au inchis in crestere pentru a doua zi consecutiv

Indicele american S and P 500 a incheiat tranzactiile de miercuri in crestere pentru a doua zi consecutiv, investitorii asteptandu-se ca Senatul sa adopte un pachet masiv de masuri fiscale, de 2. 000 de miliarde de dolari, pentru sustinerea companiilor si a populatiei afectate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )