Libnet.ro
UNICEF

23:00

Indicele Dow Jones a inregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Adevărul Adevărul,
Indicele Dow Jones a inregistrat cele mai bune 3 zile consecutive din 1931

Dupa o perioada in care lucrurile nu stateau deloc bine la bursa americana si tot mai multi experti se pregateau de o perioada neagra, indicele Dow Jones Industrial Average a reusit sa inregistreze rezultate pozitive, bifand o serie de 3 zile consecutive, asa cum nu s-a mai intamplat in ultimele noua decenii. continuă pe Adevărul

Indicele Dow Jones a inregistrat marti cea mai mare crestere procentuala, intr-o singura zi, din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut marti cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica, relateaza CNBC.

Indicele Dow Jones a inregistrat cea mai mare crestere procentuala din ultimii 87 de ani

Indicele Dow Jones Industrial Averadge a crescut, marti, cu 11,37%, inregistrand ea mai buna evolutie zilnica, calculata in procente, din ultimii 87 de ani, investitorii anticipand ca membrii Congresului vor adopta in curand un proiect de salvare a economiei de daunele provocate de epidemia de coronavirus. Este o revenire istorica a indicelui, dupa o scadere istorica.

Bursa americana isi revine puternic; Dow Jones inregistreaza cele mai bune trei zile consecutive din 1931

Indicele Dow Jones Industrial Average a incheiat joi cea mai buna serie de trei zile consecutive din ultimele noua decenii pe masura ce numarul cererilor de somaj inregistrate a fost mai mic decat cele mai pesimiste temeri ale specialistilor iar Congresul a cazut de acord asupra aprobarii unui pachet de stimulare economica fara precedent in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (3). Italia Germania in 2006

Gary Lineker a ramas in istorie pentru o vorba devenita virala, cum am spune astazi. Marele international englez a afirmat la un moment dat ca fotbalul este un sport de 11 contra 11 in care de fiecare data castiga Germania. Episodul 2: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960 .

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (2): Real Madrid Frankfurt, finala CCE din 1960

Pentru multi meciul dintre Real Madrid si Eintracht Frankfurt din 18 mai 1960 a reprezentat cea mai mare finala din istorie. Episodul 1: Cele mai bune 50 meciuri din istoria fotbalului 1): Brazilia Italia la Mondialul din 1982, momentul cand fotbalul a murit! .

Indicii Dow Jones si S and P 500 au inchis in crestere pentru a doua zi consecutiv

Indicele american S and P 500 a incheiat tranzactiile de miercuri in crestere pentru a doua zi consecutiv, investitorii asteptandu-se ca Senatul sa adopte un pachet masiv de masuri fiscale, de 2. 000 de miliarde de dolari, pentru sustinerea companiilor si a populatiei afectate de pandemia de coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )