Libnet.ro
UNICEF

22:00

Bursa din Paris, la cel mai ridicat nivel de dupa 2008

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Paris, la cel mai ridicat nivel de dupa 2008

Activele franceze au crescut, ieri, ca urmare a faptului ca primul tur al alegerilor prezidentiale din tara a fost castigat de Emmanuel Macron, care are o orientare de centru, in defavoarea nationalistei Marine Le Pen. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul cuprului urca din cauza temerilor legate de aprovizionare

Ingrijorarile care privesc aprovizionarea cu cupru au generat, vineri, avansul pretului metalului industrial pe piata din Londra, insa in intervalul 18-21 aprilie, acesta a scazut pentru a treia saptamana la rand, din cauza vanzarilor generate de temerile privind instabilitatea geopolitica. Pretul cuprului cu livrare la trei luni a crescut cu 0,2% vineri, la London Metal Exchange LME), atingand 5. 633 dolari tona. Miercuri, cotatia a coborat pana la 5. 530 dolari tona - cel mai redus nivel de dupa 4 ianuarie, insa a incheiat ziua de joi cu 5. 623 dolari tona.

Cel mai important pas pentru Romania este dezvoltarea infrastructurii; Guvernele trec, dar problemele raman

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat marti, in cadrul unei intalniri cu mediul de afaceri, ca cel mai important pas pe care Romania trebuie sa il faca este sa dezvolte nfrastructura, deoarece niciun sector nu poate perfoma in lipsa infrastucturii.

Autoritatile franceze au arestat un suspect, dupa ce i-a amenintat pe jandarmi cu un cutit in Gara de Nord din Paris

Autoritatile franceze au anuntat sambata dupa-amiaza arestarea unui suspect care a provocat panica printre pasagerii din Gara de Nord de la Paris. Potrivit primelor informatii, suspectul i-a amenintat pe jandarmii care patrulau in gara cu un cutit, scrie Reuters.

VIDEO. Un suspect inarmat cu un cutit a fost arestat de jandarmii francezi in Gara de Nord din Paris

Autoritatile franceze au anuntat sambata dupa-amiaza arestarea unui suspect care a provocat panica printre pasagerii din Gara de Nord de la Paris, potrivit Reuters. Se pare ca suspectul era inarmat cu un cutit, arma fiindu-i luata de catre jandarmi.

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cel mai mare declin din ultimii opt ani

Preturile locuintelor din Londra au inregistrat cea mai mare scadere anul acesta, in aprilie, in ultimii opt ani, deoarece cumparatorii au evitat zonele centrale ale capitalei, potrivit Bloomberg.

Emmanuel Macron ar putea deveni cel mai tanar presedinte din istoria Frantei. Prima lui reactie dupa aflarea rezultatelor: Este un punct de cotitura in viata politica a Frantei. Francezii si-au exprimat dorinta de reiinoire

Centristul Emmanuel Macron, cotat in sondaje drept castigatorul primului tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, duminica seara, ca asistam la un punct de cotitura in viata politica franceza, potrivit AFP. Macron se va confrunta in turul al doilea al alegerilor cu Marine Le Pen, candidata Frontului National extrema dreapta), potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne. Emmanuel Macron 39 de ani) ar putea deveni cel mai tanar presedinte al Frantei, dupa o ascensiune rapida in politica. El a fost timp de doi ani ministru al Economiei 2014-2016), insa nu a fost niciodata membru de partid si nu a mai candidat pana acum la vreo functie publica.

Eroul zilei: Cel mai medaliat gimnast roman

Marian Dragulescu este cel mai medaliat gimnast al Romaniei din toate timpurile,la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale si Europene. Dupa performanta obtinuta la Campionatele Europene de la.

Cum arata cel mai mare graffiti din lume (VIDEO)

Eduardo Kobra este artistul care a reusit sa creeze cel mai mare graffiti din lume, pe o suprafata de 6. 000 de metri patrati, potrivit bfmtv. com Opera monumentala a brazilianului de 41 de ani a fost facuta.

Cum arata castelul lui Anatol Stati, cel mai bogat om din Republica Moldova. IMAGINI IMPRESIONANTE (VIDEO)

Omul de afaceri Anatol Stati, considerat cel mai bogat om din Republica Moldova, si-a schimbat resedinta in urma cu trei ani si in prezent locuieste intr-un castel impresionant, situat la.

Romania libera, confiscata de comunisti: Cel mai vechi ziar romanesc, foaie clandestina in anii razboiului

Cel mai vechi cotidian romanesc a fost confiscat de activistii comunisti care actionau ilegal, tiparind o foaie clandestina cu numele Rl, in anii 40. Noua editie milita pentru intoarcerea armelor contra Germaniei naziste, dar, in acelasi timp, ii ataca virulent pe Iuliu Maniu si generalul Radescu, ultimul prim-ministru al unei Romanii libere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )