Libnet.ro
UNICEF

06:30

Bursa din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est

Piata romaneasca de capital este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor administrative si a celor de tranzactionare percepute atat de BVB, cat si de Autoritatea de Supraveghere Financiara, a declarat insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher la Bursa de Valori Bucuresti, cu ocazia aniversarii a trei ani de la listarea Fondului Proprietatea. continuă pe Ziarul Bursa

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, citat de Mediafax.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB / investitorii vor ezita sa vina in Romania daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher. Oficialul american a reiterat preocuparile pentru respectarea statului de drept si a amintit vizita de acum doua saptamani a emisarului Victoria Nuland, spunind ca investitorii vor ezita sa vina in Romania, iar cei care se afla deja aici nu isi vor extinde investitiile daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent. Butcher a criticat si Executivul pentru lipsa de transparenta, spunand ca firmele care isi desfasoara activitatea in Romania au aflat ca aici nimic nu e sigur nici in ce priveste fiscalitatea.

Italia: Una dintre cele mai bogate femei a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii '90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, informeaza AFP.

Ambasada SUA: Bursa din Romania printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma.

Ambasada SUA: Bursa din Romania, printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, a afirmat Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA in.

Palmer Capital: Romania, una dintre cele mai atractive piete din regiune

Palmer Capital, care a preluat, anul trecut, Middle Europe Investments NV, vede Romania drept o piata extrem de atractiva in regiunea Europei Centrale si de Est.

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii 90, un numar de1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, potrivit presei locale, citate de AFP.

Unul dintre cele mai mari patinoare din lume se deschide in ianuarie in Viena.

Ca in fiecare an, in fata Primariei din Viena, se deschide un imens patinoar de peste 7. 000 mp de gheata. Este unul dintre cele mai mari patinoare mobile din lume si constituie de ani buni un punct fix in calendarul de evenimente din Viena. Succesul patinoarului nu se bazeaza doar pe dimensiunea suprafetei de gheata, care comparativ cu 1996 s-a marit de aproape patru ori, ci si pe continua dezvoltare si crestere a standardelor in ceea ce priveste tehnica, confortul, serviciile si oferta .

(P) Romprest, 13 ani de excelenta pe piata din Romania

Romprest, una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, DDD, intretinere si amenajare spatii verzi la nivel national, ofera celor 45 de consilii locale din toata tara si celor.

Unul dintre ranitii in accidentul aviatic din Apuseni a fost externat. Cele mai recente informatii oficiale despre starea ranitilor

Update - Doctorul Radu Zamfir, care a suferit cele mai usoare rani in accidentul aviatic din Muntii Apuseni, a fost externat din Spitalul Judetean Cluj si ajunge marti in Bucuresti, cu un avion de linie, a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )