Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ambasada SUA: Bursa din Romania, printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

B1 B1,
Ambasada SUA: Bursa din Romania, printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, a afirmat Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al SUA in. continuă pe B1

Ambasada SUA: Bursa din Romania printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB / investitorii vor ezita sa vina in Romania daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher. Oficialul american a reiterat preocuparile pentru respectarea statului de drept si a amintit vizita de acum doua saptamani a emisarului Victoria Nuland, spunind ca investitorii vor ezita sa vina in Romania, iar cei care se afla deja aici nu isi vor extinde investitiile daca nu exista egalitate de tratament sau daca principiile statului de drept nu sunt aplicate consecvent. Butcher a criticat si Executivul pentru lipsa de transparenta, spunand ca firmele care isi desfasoara activitatea in Romania au aflat ca aici nimic nu e sigur nici in ce priveste fiscalitatea.

Ambasada SUA: Bursa din Romania este printre cele mai scumpe din cauza comisioanelor ASF si BVB

Piata de capital din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est din cauza comisioanelor ridicate practicate de ASF si BVB, in timp ce Guvernul este mai preocupat de veniturile bugetare decat de investitii, afirma insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, citat de Mediafax.

Bursa din Romania este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est

Piata romaneasca de capital este una dintre cele mai scumpe din Europa Centrala si de Est, din cauza comisioanelor administrative si a celor de tranzactionare percepute atat de BVB, cat si de Autoritatea de Supraveghere Financiara, a declarat insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher la Bursa de Valori Bucuresti, cu ocazia aniversarii a trei ani de la listarea Fondului Proprietatea.

Hotnews.ro, cea mai citata sursa dintre publicatiile online si printre cele mai citate surse din presa

Hotnews. ro ramane cea mai citata sursa dintre publicatiile online si este in topul celor mai citate surse media in presa scrisa, dupa Digi 24 si Romania TV, in perioada 1-31 decembrie 2013, potrivit clasamentului intocmit de mediaTRUST. Raportul este realizat pe baza a 401 de materiale referitoare la publicatii tiparite, online, posturi radio si TV, care au aparut in perioada 1 - 31 decembrie 2013 in presa scrisa.

Brasovul are printre cele mai mari pensii. Este pe locul al doilea la nivel national dupa Bucuresti

Potrivit ultimelor statistici la Brasov sunt 140. 363 de pensionari, numar aproape egal cu angajatilor care abia depasesc 150. Pensia medie neta la Brasov este mai mare decat salariul minim pe economie.

Italia: Una dintre cele mai bogate femei a ascuns de fisc 1.243 de proprietati imobiliare

Una dintre cele mai bogate femei din Italia a ascuns de fisc, incepand din anii '90, un numar de 1. 243 de proprietati imobiliare, evaluate de autoritati la peste 2 miliarde de euro, informeaza AFP.

Companiile chineze, interesate sa diversifice categoriile de marfuri importate din Romania

Companiile chineze sunt interesate sa initieze noi relatii comerciale in tara noastra, sa diversifice categoriile de marfuri importate din Romania, dar si de a se implica in proiecte importante de investitii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

Mihai Traistariu a provocat-o pe Inna sa interpreteze una din cele mai grele piese din lume (VIDEO)

Mihai Traistariu o ataca din nou pe Inna. Cantaretul a provocat-o pe artista sa cante una din una dintre cele mai grele melodii din lume: I Will Always Love You, interpretata de Whitney Houston. Duelul a fost.

Palmer Capital: Romania, una dintre cele mai atractive piete din regiune

Palmer Capital, care a preluat, anul trecut, Middle Europe Investments NV, vede Romania drept o piata extrem de atractiva in regiunea Europei Centrale si de Est.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )