Libnet.ro
UNICEF

15:15

Bursa a inchis vineri in crestere usoara, pe cel mai redus rulaj din ultimele 2 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursa a inchis vineri in crestere usoara, pe cel mai redus rulaj din ultimele 2 luni

Actiunile Fondul Proprietatea FP) au generat vineri 40% din rulajul redus al bursei, cel mai mic incepand de la sfarsitul lunii iulie, sustinute de programul de rascumparare de titluri proprii derulat de companie, intr-o piata care a inchis in. continuă pe Wall-Street Ro

Somajul din SUA a scazut in septembrie la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rata somajului din Statele Unite a scazut in septembrie la 5,9%, cel mai redus nivel din ultimii sase ani, de la 6,1% in luna precedenta, reflectand faptul ca economia americana a intrat in toamna cu activitati in crestere, transmite MarketWatch.

Inflatia din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Rata anuala a inflatiei din zona euro a scazut, de la 0,4% in luna august 2014, la 0,3% in septembrie, acesta fiind cel mai redus nivel inregistrat dupa luna octombrie 2009, conform estimarii preliminare publicate ieri de Eurostat.

Euro - la cel mai scazut curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Euro s-a depreciat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus nivel din ultimii doi ani fata de dolar si urma sa incheie cel mai slab trimestru din ultimii patru ani, raportat la moneda americana, pe fondul asteptarilor privind noi masuri de stimulare din partea Bancii Centrale Europene BCE), din cauza inflatiei reduse din zona euro.

Inflatia din Rusia a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Inflatia anuala din Rusia a atins in septembrie nivelul de 8%, cel mai ridicat din ultimii trei ani, sporind astfel presiunile asupra bancii centrale pentru majorarea dobanzilor, in pofida incetinirii cresterii economice, transmite Bloomberg.

Comertul cu amanuntul a scazut cel mai mult in Romania si Slovacia din UE, in august

Volumul comertului cu amanuntul in Romania si Slovacia a scazut cu 0,6% in august, comparativ cu luna precedenta, cel mai semnificativ declin inregistrat in Uniunea Europeana, arata datele prezentate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

VIDEO. FRANTA: Vanzarile Dacia, in crestere cu 21%. Cel mai rapid ritm din piata

Cota de piata a Dacia in Franta a avansat la 5,92% in perioada ianuarie-septembrie din acest an, de la 4,98% in primele noua luni ale anului trecut. inmatricularile de autoturisme noi Dacia din luna septembrie a acestui an au inregistrat, de asemenea, un avans important, de 34,1%, in comparatie cu aceeasi luna din 2013, la 6. 775 de unitati, cu o cota de piata in urcare, de la 3,55% la 4,48%. Franta este cea mai mare piata a Dacia, cu aproape 94. 000 de masini vandute anul trecut.

Olandezul Max Verstappen a devenit cel mai tanar pilot de Formula 1, avand doar 17 ani

Olandezul Max Verstappen Toro Rosso) a devenit la 17 ani cel mai tanar pilot de Formula 1, dupa ce a evoluat, vineri, in antrenamentele oficiale ale Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka, informeaza.

Max Vertappen, cel mai tanar pilot din istoria Formulei 1

La cei 17 ani ai sai, pilotul olandez Max Verstappen a devenit, vineri, cel mai tanar pilot care s-a aflat vreodata la volanul unui monopost de Formula 1.

Analistii: Dolarul a avut cel mai bun trimestru din ultimii patru ani

Dolarul american se tranzactioneaza la maximul ultimilor patru ani, ca urmare a celei mai specutaculoase aprecieri trimestriale de dupa apogeul crizei financiare din 2008, cand capitalul investitorilor cauta cu disperare lichiditate, potrivit analistilor de la Admiral Markets.

MAGAZIN In ce tara e cel mai bine sa apuci batranetea? O sa spunem buna ziua doar cu creierul? Noua carti recomandate de Bill Gates. 14 lucruri pe care barmanii nu le suporta. Experientele din zona mortii clinice, explicate. 20 de lucruri pe care nu le s

V-ati intrebat in ce tara e cel mai bine sa imbatranesti si unde e cel mai rau? Hint: Romania e pe locul 41 din 96 de state. Pentru azi, aveti mai jos o selectie a articolelor. Lista completa a recomandarilor,o gasiti ca de obicei, aici. Stiati ca impulsurile nervoase spre si dinspre creier circula cu 272 de km/ora? Nu-i de mirare ca in momentul in care va taiati, simtiti instantaneu durerea. Acelasi creier consuma ocantitate de energie cat un bec de 10 W. Capacitatea lui de stocare este intre 3-1000 de TB. Desi cantareste doar 2% din masa corpului, creierul consumamai mult oxigen decat orice alt organ din corp. Acelasi organ e mai activ noaptea, daca e sa fim rigurosi. Si inca ceva: cu cat IQ-ul dumneavoastra e mai mare, cu atat veti visa mai mult. Dar mai bine luati de cititi tot articolul.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )