Libnet.ro
UNICEF

09:15

Bursa locurilor de munca, organizata pe 12 aprilie pe mlul Borcei

Adevărul Adevărul,
Bursa locurilor de munca, organizata pe 12 aprilie pe mlul Borcei

Somerii din Calarasi sunt asteptaai vineri, 12 aprilie, la Bursa Generala a Locurilor de Munca. Evenimentul se va desfasura incepand cu ora 9. 30, la sediul CRFPA Calarasi, Str. Sloboziei, nr. 4 bis,. continuă pe Adevărul

Bursa locurilor de munca, organizata pe 12 aprilie in Baragan. Ce trebuie sa faca somerii

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Ialomita organizeaza pe 12 aprilie 2019 Bursa Generalaa Locurilor de Munca, eveniment ce va avea loc la Slobozia -Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea, incepand cu ora 09.

Bursa locurilor de munca, la Targoviste

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Dambovita in parteneriat cu Consiliul Judetean Dambovita organizeaza in data de 12 aprilie, Bursa Generala a Locurilor de Munca.

Franta, Belgia si Spania sustin un Brexit fara acord in 12 aprilie

Franta a castigat sustinerea Spaniei si Belgiei dupa ce a informat ca este pregatita pentru un Brexit fara acord pe 12 aprilie daca nu exista o noua propunere a britanicilor.

Liderul euroscepticilor din Marea Britanie ameninta: Daca ramanem in UE dupa 12 aprilie, dam veto pe buget

Jacob Rees-Mogg, liderul euroscepticilor britanici din partidul Conservator, a amenintat ca daca Marea Britanie va ramane in Uniunea Europeana si dupa 12 aprilie, tara ar trebui sa devina cel mai dificil.

Premierul britanic May nu a convins Europa: Daca stanga si dreapta din arhipelag nu ajung la un consens, Marea Britanie paraseste UE pe 12 aprilie

Cererea premierului britanic Theresa May, care doreste amanarea Brexitului de pe 12 aprilie pana pe 30 iunie, nu i-a convins pe liderii Uniunii Europene, iar discutiile liderului din Downing Street cu opozitia.

Franta, Spania si Belgia intentioneaza sa forteze iesirea Marii Britanii din UE pe 12 aprilie

Franta a obtinut sustinerea Spaniei si Belgiei pentru a forta retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeana fara niciun acord Brexit pe 12 aprilie daca nu vor aparea propuneri semnificative din partea Londrei, afirma surse UE, scrie Mediafax, citand The Guardian.

MACRO NEWSLETTER - 8 Aprilie 2019

Numarul locurilor de munca din Statele Unite a crescut peste asteptari in martie 2019, cu 196 de mii, dupa o crestere cu 33 de mii in luna precedenta, conform datelor ajustate pentru sezonalitate de la nivelul companiilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )