Libnet.ro
UNICEF

14:46

Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

Adevărul Adevărul,
Bursa muncii de la Arad a avut cele mai multe oferte din tara

La Bursa Generala a Muncii desfasurata astazi in Arad au fost puse la bataie 900 de oferte de angajare. Este vorba despre cele mai multe locuri de munca oferite din toata tara. continuă pe Adevărul

Utile: Cancerul care va ucide cele mai multe femei; Frustrarea specialistilor in hepatite: Ce medic sunt eu daca nu pot oferi pacientilor cu hepatita C decat un tratament suboptimal?; Cata cafea trebuie sa bei ca sa nu faci diabet?

Totul despre cataracta. Cataracta este principala cauza de orbire din lume. Aceasta apare din cauza opacifierii cristalinului. Afla care sunt cauzele si simptomele acestei afectuini, precum si ce tratament te scapa de ea. Aceasta afectiune poate fi. Ce inseamna cand te doare cotul. Fara sa luam in considerare ca proverbiala durere in cot inseamna nepasare, durerea cotului poate semnala probleme serioase de sanatate. Durerea in cot poate fi cauzata de mai multe probleme.

Serviciile financiare, comertul si industria auto - sectoarele cu cele mai multe reclame online

Cea mai mare pondere a campanilor publicitare online se inregistreaza in randul serviciilor financiare, a comertului si a industriei auto. Aceasta este una dintre concluzile unui raport recent al Gemius, care studiaza activitatea publicitara a.

Toti banii sunt murdari: cele mai multe bacterii de pe bancnote, risc de acnee

Nici mai mult, nici mai putin de 3. 000 de tipuri de bacterii au fost descoperite pe bancnotele de 1 dolar de cercetatorii de la Universitatea New York, in cadrul primului studiu de amploare al ADN-ului de pe banii americani.

Cum sa iti gasesti o slujba cand iesi din puscarie: mergi din timp la bursa muncii!

Probabil ce amai mare problema legata de detinutii din Romania este legata de reintegrarea acestora in societate, dar mai ales in campul muncii, dupa absolvirea puscariei. Problema dureaza de ani buni, puscariasii au intentii bune, dar patronii sunt reticenti la angajarea acestora. Rezultatul: de cele mai multe ori reluarea activitatii infractionale.

Ungaria vrea sa oblige bancile sa cumpere mai multe obligatiuni in forinti

Banca Centrala a Ungariei MNB) vrea sa forteze bancile comerciale locale sa achizitioneze mai multe obligatiuni guvernamentale in forinti, incercand astfel sa reduca dependenta ridicata a tarii de finantarea externa, transmite Reuters.

Ucraina: Mai multe explozii, in apropiere de aeroportul Kramatorsk

Mai multe explozii au avut loc, vineri, in apropiere de aeroportul Kramatorsk din estulUcrainei, relateazaB1 TV. Potrivit martorilor, s-ar fi auzit focuri de arma, iar un avion militar ucraiean s-a.

Ucraina: Mai multe explozii, in apropiere de aeroportul Kramatorsk (VIDEO)

Mai multe explozii au avut loc, vineri, in apropiere de aeroportul Kramatorsk din estulUcrainei, relateaza Russia Today. Potrivit martorilor, s-ar fi auzit focuri de arma, iar un avion militar ucraiean s-a.

Sibiu: Cadavrul unui barbat, prezentand mai multe rani la cap si plagi pe abdomen, a fost gasit de politie

Politistii din Sibiu au descoperit joi seara cadavrul unui barbat de 56 de ani, procurorii stabilind ca acesta a avut parte de o moarte violenta. Cadavrul barbatului, prezentand mai multe rani la cap si plagi.

Lucrarile de constructii au avut cel mai mare declin

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Atacurile cu malware financiar, cu 27,6% mai multe decat in 2012

Infractorii cibernetici incearca din ce in ce mai mult sa obtina acces la conturile online ale utilizatorilor, anul trecut numarul de atacuri cibernetice care au implicat malware financiar crescand cu 27,6% fata de 2012, pana la 28,4 milioane, potrivit studiului Financial cyber threats in 2013 realizat de Kaspersky Lab si trimis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )