Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE DIN LUME Marea Britanie aduce temeri pe pietele din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Marea Britanie aduce temeri pe pietele din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, dupa ce grupul anglo-olandez Unilever Plc a avertizat in privinta incetinirii vanzarilor sale, iar ITV News a informat ca premierul britanic Boris Johnson face presiuni asupra Bruxelles-ului in vederea incheierii unui acord comercial dupa Brexit pana la sfarsitul lui 2020, excluzand orice prelungire a perioadei de tranzitie, menite sa indul- ceasca iesirea Regatului Unit din UE. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Pietele europene, stimulate de acordul SUA-China si victoria conservatorilor in Marea Britanie

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa aparitia informatiilor legate de faptul ca SUA si China au incheiat faza intai a acordului lor comercial, respfectiv dupa ce Partidul Conservator din Marea Britanie a castigat alegerile parlamentare anticipate.

BURSELE DIN LUME Optimism pe pietele europene

Bursele din Europa au crescut ieri, investitorii considerand ca intelegerea la care au ajuns SUA si China la finele saptamanii trecute, respectiv prima faza a acordului comercial, ofera un anumit optimism in privinta activelor riscante.

Fetita de doi ani din Marea Britanie, diagnosticata cu boala lui Benjamin Button

Isla Kilpatrick-Screaton din Leicester are doi ani si constituie o surpriza pentru lumea medicala. Fetita sufera de o boala congenitala extrem de rara numita displazie acro-mandibulara,fiind singurul caz din lume inregistrat cu aceasta variatie genetica. Sindromul este oarecum similar cu cel prezentat in filmul Strania poveste a lui Benjamin Button, potrivit nypost. com.

Ce se intampla cu romanii din Marea Britanie, dupa Brexit: Ministrul de Externe a oferit confirmarea

Intr-o interventie la Digi 24, Ministrul de Externe al Romaniei a incercat sa explice situatia in care se afla romanii din Marea Britanie. Care sunt drepturile lor dupa Brexit. Alegerile recente din Regatul Unit ofera clarificari importante legate de un viitor Brexit. La ora actuala, nu mai exista aproape niciun dubiu ca acesta va avea .

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters.

Cel mai bine platit director din Marea Britanie a castigat anul trecut 323 de milioane de lire sterline La cat este evaluata averea acestuia

Co-fondatoarea si totodata directorul site-ului de pariuri online Bet365, Denise Coates, a castigat anul trecut 323 de milioane lire sterline 411 milioane de dolari) din salariu si dividende, ceea ce o face de departe cel mai bine platit director de companie din Marea Britanie, conform documentelor contabile publicate joi de Bet365, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Marea Britanie: Masina aruncata in aer de o tigara aprinsa. De vina era odorizantul

Un barbat din Marea Britanie a declansat explozia propriei masini in momentul in care a ales sa aprinda o tigara in autovehicul, relateazaBBC.

Cauzele infrangerii usturatoare a laburistilor in alegerile din Marea Britanie

Conducerea principalului partid de opozitie din Marea Britanie si-a cerut scuze pentru performantele sale catastrofale din alegerile de joi, refuzand insa sa accepte ca politicile de stanga ar fi de vina pentru infrangere. in urma celui mai slab rezultat al alegerilor din 1935 incoace, partidul premierului din umbra John McDonnell a spus ca agenda laburistilor este cea corecta.

Brexit si calatoriile in Marea Britanie: iata ce se va schimba dupa victoria lui Boris Johnson

Odata cu victoria conservatorului Boris Johnson la alegerile din 12 decembrie, divortul Regatului Unit de Uniunea Europeana la 31 ianuarie 2020 pare evident, potrivit IlSole24, citat de Rador. insa ce va insemna aceasta schimbare pentru calatori? Cum se va intra in Marea Britanie? De ce documente va fi nevoie? Va fi usor de petrecut un weekend la Londra?.

Rod Stewart, cel mai varstnic artist in topul albumelor din Marea Britanie

Sir Rod Stewart 74 de ani) a devenit cel mai varstnic cantaret solo care ajunge numarul 1 in topul albumelor din Marea Britanie, informeaza BBC.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )