Libnet.ro
UNICEF

19:00

MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAREA BRITANIE: Rata somajului, la cel mai scazut nivel din 1975

Cresterea salariilor in Marea Britanie a incetinit in perioada august-octombrie 2019, in timp ce rata somajului s-a situat la cel mai redus nivel din ianuarie 1975, arata datele publicate marti de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Rod Stewart, cel mai varstnic artist in topul albumelor din Marea Britanie

Sir Rod Stewart 74 de ani) a devenit cel mai varstnic cantaret solo care ajunge numarul 1 in topul albumelor din Marea Britanie, informeaza BBC.

Reteta castigatoare a lui Boris Johnson pentru alegerile din Marea Britanie. Brexit, Trump si pericolul secesiunii

Lets get Brexit done a fost mesajul cel mai folosit in campania electorala de premierul Boris Johnson. Cand integritatea si onestitatea ii erau puse sub semnul indoielii, prim-ministrul spunea Lets get Brexit done. Ce va face pentru a reduce criminalitatea si a rezolva problemele din sistemul de sanatate? Lets get Brexit done. Acordul de retragere din blocul comunitar izoleaza Irlanda de Nord de restul Regatului Unit? invariabil raspunsul premierului era Lets get Brexit done.

Cauzele infrangerii usturatoare a laburistilor in alegerile din Marea Britanie

Conducerea principalului partid de opozitie din Marea Britanie si-a cerut scuze pentru performantele sale catastrofale din alegerile de joi, refuzand insa sa accepte ca politicile de stanga ar fi de vina pentru infrangere. in urma celui mai slab rezultat al alegerilor din 1935 incoace, partidul premierului din umbra John McDonnell a spus ca agenda laburistilor este cea corecta.

Marea Britanie: Masina aruncata in aer de o tigara aprinsa. De vina era odorizantul

Un barbat din Marea Britanie a declansat explozia propriei masini in momentul in care a ales sa aprinda o tigara in autovehicul, relateazaBBC.

Brexit si calatoriile in Marea Britanie: iata ce se va schimba dupa victoria lui Boris Johnson

Odata cu victoria conservatorului Boris Johnson la alegerile din 12 decembrie, divortul Regatului Unit de Uniunea Europeana la 31 ianuarie 2020 pare evident, potrivit IlSole24, citat de Rador. insa ce va insemna aceasta schimbare pentru calatori? Cum se va intra in Marea Britanie? De ce documente va fi nevoie? Va fi usor de petrecut un weekend la Londra?.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, stimulate de acordul SUA-China si victoria conservatorilor in Marea Britanie

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, dupa aparitia informatiilor legate de faptul ca SUA si China au incheiat faza intai a acordului lor comercial, respfectiv dupa ce Partidul Conservator din Marea Britanie a castigat alegerile parlamentare anticipate.

Anunt oficial pentru romanii din Marea Britanie. Ce se intampla dupa alegeri

Apropierea Brexitului a provocat numeroase nelinisti si semne de intrebare in randurile romanilor care traiesc si muncesc in Marea Britanie. Anuntul facut de ambasadorul Romaniei la Londra, Dan Mihalache,.

Anul 2019, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, din 1900 - directorul Administratiei de Meteorologie

Anul 2019 este, la acest moment, cel mai calduros de cand se fac masuratori in Romania, respectiv din 1900, potrivit directorului general al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), Elena Mateescu. De asemenea, 2019 se afla pe podiumul celor mai caldurosi ani din ultimii 140 de ani si la nivel mondial.

Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din showbiz? Semnele care dau de banuit in cazul actorilor din Sacrificiul de la Antena 1

Dorian Popa si Oana Zavoranu formeaza cel mai nou cuplu din showbiz? Cei doi sunt colegi in serialul Sacrificiul, iar timpul petrecut pe platourile de filmare i-a apropiat asa incat sa apara pe internet si semne care sa intareasca supozitia. Ce a dat de banuit? Dorian Popa si Oana Zavoranu, cel mai nou cuplu din .

Se anunta o despartire? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un pas de a-si spune adio

Casa Puterea Dragostei surprinde cu mai multe tensiuni odata cu venirea sarbatorilor de iarna. Daca fanii au crezut ca spiritele se linistesc cel putin de dragul Craciunului, acest lucru este departe de adevar. Se anuta o despartire? Ce cuplu este aproape de a-si lua adio? Cel mai vechi cuplu din casa Puterea Dragostei, la un .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )