Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE DIN LUME Oscilatii pe pietele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Oscilatii pe pietele europene

Actiunile Thomas Cook au pierdut aproape 60% Pietele din Europa au avut o evolutie mixta vineri, dupa publicarea unor date peste asteptari pentru evolutia comertului Chinei si productia industriala din zona euro. Titlurile Deutsche Bank AG s-au apreciat cu 1,9%, la 6,76 euro, dupa ce brokerii UBS au modificat in sens pozitiv recomandarea acordata actiunilor celui mai mare grup bancar german, in urma eforturilor sale de restructurare. continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME - CURS POZITIV Pietele continua sa spere la reducerea dobanzii Fed

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce, miercuri, presedintele Federal Reserve din SUA, Jerome Powell, a semnalat ca banca centrala americana ar putea reduce dobanda in curand.

Cum e scoala in Japonia. Cum invata elevii intr-una dintre cele mai stricte tari din lume

Scoala in Japonia este diferita de restul lumii, chiar si fata de cea din statele nordice europene. Asia se remarca printr-un mozaic cultural deosebit, dar toate tarile din Extremul Orient au un lucru in comun: strictetea. Educatia in Japonia este extrem de importanta, asa ca toti copiii trebuie sa invete ce sunt responsabilitatea si respectul .

20 de milioane de copii din lume, nevaccinati contra rujeolei, difteriei si tetanosului, in 2018 Romania, printre tarile cu cea mai ridicata rata de incidenta a rujeolei, alaturi de Congo, Somalia sau Madagascar

Douazeci de milioane de copii din lume - adica mai mult de 1 din 10 - nu au fost vaccinati in 2018 impotriva unor boli precum rujeola, difteria si tetanosul, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS). Romania se afla, alaturi de state precum Congo, Madagascar sau Somalia, in topul statelor cu cea mai ridicata rata de incidenta a rujeolei, anul trecut.

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times.

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

Cea mai mare mina de diamante din lume se inchide

Cea mai mare mina de diamante din lume, renumita in special pentru diamantele sale de culoare roz, este inchisa de grupul minier Rio Tinto Group dupa aproape patru decenii de functionare, iar rivalii din Rusia si Canada spera ca aceasta decizie va relansa o industrie cu probleme, transmite Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )