Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Hotnews Hotnews,
 FOTO Rusia: Cea mai neobisnuita plaja din lume este un ghetar. La soare, la 32 de grade, in cel mai mare oras construit pe permafrost

Temperatura a urcat duminica pana la 32 de grade in Iakutsk, unul dintre cele mai reci orase din lume si cel mai mare oras construit pe permafrost, motiv pentru care siberienii s-au racorit direct pe gheata, relateaza Siberian Times. continuă pe Hotnews

Cum e scoala in Japonia. Cum invata elevii intr-una dintre cele mai stricte tari din lume

Scoala in Japonia este diferita de restul lumii, chiar si fata de cea din statele nordice europene. Asia se remarca printr-un mozaic cultural deosebit, dar toate tarile din Extremul Orient au un lucru in comun: strictetea. Educatia in Japonia este extrem de importanta, asa ca toti copiii trebuie sa invete ce sunt responsabilitatea si respectul .

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani

Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate dinastii din lume, Goldsmith si Rothschild, a murit in urma unui accident de ATV, potrivit publicatiei britanice The Telegraph. Adolescenta Iris Annabel Goldsmith,.

HOROSCOP IULIE. Cea mai provocatoare luna din an, cu cinci planete retrograde. Fecioarele se bucura de popularitate, Taurii au parte de o schimbare

Luna iulie 2019 este probabil cea mai provocatoare luna din an. Avem eclipsa totala de Soare o data cu Luna Noua in Rac pe 2 iulie si o eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn pe 16 iulie, punandu-ne.

Cea mai longeviva persoana din SUA a implinit 114 ani

Alelia Murphy, cea mai longeviva persoana din Statele Unite, a implinit 114 ani, potrivit CNN.

AB InBev renunta la cea mai mare listare din acest an

Anheuser-Busch InBev NV a anuntat ca nu va merge mai departe cu planificata listare la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific - Budweiser Brewing Company APAC Ltd - in ceea ce ar fi fost cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, transmite Reuters.

Digi24: Mostenitoarea a doua dintre cele mai bogate familii din lume a murit la 15 ani, intr-un accident

Mostenitoarea a doua puternice dinastii britanice Goldsmith si Rothchild a murit la varsta de 15 ani. Mai multe echipe de salvatori au ajuns la fata locului, insa adolescenta nu a mai putut fi salvata.

Cea mai longeviva persoana din Statele Unite a implinit 114 ani

Alelia Murphy, cea mai longeviva persoana din Statele Unite, a implinit 114 ani, potrivit CNN. Pentru a o celebra, oficialii din Harlem, New York, i-au organizat o petrecere vineri la care a primit un cadou unic: de acum inainte, data de 6 iulie va fi cunoscuta in comunitate drept Ziua aprecierii - Alelia Murphy.

Cum vor sa o reeduce judecatorii pe eleva care a socat o tara intreaga, devenind la 14 ani cea mai tanara proxeneta din Romania

Magistratii galateni au stabilit obligatiile pe care trebuie sa le indeplineasca adolescenta devenita la 14 ani cea mai tanara proxeneta din Romania. Acum in varsta de 19 ani, fata s-a gandit ca poate scapa de saracie punand pe picioare o vasta retea de prostitutie.

Ieri balena, azi sirena: A slabit 60 de kilograme si e de nerecunoscut! Uite cum arata ACUM cea mai invidiata artista din Romania (FOTO)

A avut parte de o transformare spectaculoasa si este de nerecunoscut, dupa ce a slabit 60 de kilograme! RAZVAN SIMION ARUNCA BOMBA ANULUI! DETALII SOCANTE DESPRE DANI OTIL Este vorba de indragita.

FOTO Halep, cea mai frumoasa fotografie dupa finala castigata la Wimbledon: in bratele cui si-a gasit Simona linistea

La Paris, in 2018, Simona Halep a facut un sprint pana in loja sa pentru a-l imbratisa pe antrenorul ei de atunci, Darren Cahill, dupa triumful de la French Open. Astazi, Simo a avut o alta tinta, atunci cand a ajuns langa cei dragi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )