Libnet.ro
UNICEF

01:05

BURSELE DIN LUME Pietele europene urca dupa ce UE a amanat termenul pentru Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Pietele europene urca dupa ce UE a amanat termenul pentru Brexit

Bursele din Europa au crescut ieri, in contextul in care UE i-a oferit Marii Britanii termen pana in 31 octombire pentru iesirea din blocul comunitar Brexit). continuă pe Ziarul Bursa

BURSELE DIN LUME Politica monetara a BCE stimuleaza pietele europene

Bursele din Europa au crescut ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa nu modifice dobanzile si sa mentina politica monetara ultra-relaxata.

BURSELE DIN LUME Declin usor pe pietele europene, la inceputul saptamanii

Bursele din Europa au scazut usor ieri, investitorii asteptand lansarea raportarilor financiare in SUA.

BURSELE DIN LUME Cresteri in sectorul bancar european

Bursele din Europa au scazut ieri, in majoritate, insa sectorul bancar a avut o evolutie pozitiva, in asteptarea reuniunii de politica monetara a Bancii Centrale Europene BCE), programata sa aiba loc astazi.

Prima masina aerodinamica din lume a fost inventata de romanul Aurel Persu. De ce a refuzat acesta sa vanda brevetul

Un inginer roman a devenit celebru dupa ce a reusit sa realizeze primul automobil cu profil aerodinamic din lume. Cu toate acestea, Aurel Persu nu a vandut brevetul concernelor americane General Motors si Ford,.

Cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, lansata pentru prima cursa comerciala

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a companiei SpaceX, detinuta de miliardarul Elon Musk, a fost lansata cu succes pentru prima cursa comerciala, in noaptea de joi spre vineri, de la Centrul spatial Kennedy din Florida, SUA, scrie Mediafax, citand Reuters.

webPR: 14 trupe din 10 tari vor urca pe scena Concursului International Jazz in the Park 2019

Editia a cincea a Concursului International Jazz in the Park, care va avea loc in 3-5 mai la Cluj-Napoca, aduce in fata publicului iubitor de jazz 14 trupe din 10 tari: Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Polonia, Serbia, Cehia, Ungaria, Bulgaria si Israel.

Cea mai scurta poveste de groaza din lume: Ultimul om de pe Pamant statea in camera, cand deodata...

Iata o colectie de povestiri scurte si patrunzatoare, care te vor pune pe ganduri. Odata Hemingway a facut un pariu, ca va reusi sa creeze o povestire din doar 4 cuvinte 6 in limba originalului), dar.

webPR: Cel mai avansat robot social din lume va fi prezent la Bucharest Tech Week 2019

Cea de-a patra editie a Bucharest Tech Week aduce in atentia profesionistilor din mediul de business cele mai noi tendinte in tehnologie, impartasite de peste 30 de experti internationali. Una dintre vedetele editiei va fi Furhat, un robot inzestrat cu inteligenta artificiala, cu abilitati sociale, si capacitatea de a interactiona cu oamenii intr-un mod empatic: vorbind, ascultand, exprimand emotii si mentinand contactul vizual.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )