Libnet.ro
UNICEF

11:30

Bursele europene se pregatesc sa incheie cea mai neagra luna din ultimii patru ani

Hotnews Hotnews,
 Bursele europene se pregatesc sa incheie cea mai neagra luna din ultimii patru ani

Actiunile europene au scazut luni, cu indicele german si DAX si cel francez CAC pe cale sa consemneze cea mai proasta luna din ultimii patru ani, afectate de prabusirea burselor chinezesti si de probabila majorare de dobanda din SUA, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Bursele din toata lumea au inchis cea mai proasta luna din ultimii trei ani, august marcand o prabusire a actiunilor cauzata de temerile investitorilor legate de incetinirea cresterii economiei chineze. Cu o scadere de circa 7%, Romania se afla pe.

O romanca, cea mai buna actrita la un festival international de film

Victoria Cocias a fost desemnata cea mai buna actrita de juriul Festivalului de Film Love is Folly de la Varna, care a avut loc intre 21 si 28 august.

STUDIU Romania, destinatia de litoral cea mai ieftina din zona

Tara noastra a devenit, in 2015, cea mai ieftina destinatie turistica de litoral din zona, potrivit celui mai recent studiu derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Cea mai provocatoare cursa cu obstacole este gata de start

Municipiul Arad a deschis portile, tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa cu obstacole. Este vorba despre RED RUN, un eveniment sportiv, interactiv care isi doreste sa transforme un traseu obisnuit de alergat intr-o provocare continua.

Cea mai provocatoare cursa cu obstacole este gata de start.RED RUN este la prima editie

Municipiul Arad a deschis portile, tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa cu obstacole. Este vorba despre RED RUN, un eveniment sportiv, interactiv care isi doreste sa transforme un traseu obisnuit de alergat intr-o provocare continua.

Ce a descoperit o femeie intr-o scoica gasita pe plaja. A fost cea mai frumoasa zi din viata ei

Putem spune fara ocolisuri ca ziua in care o femeie a gasit aceasta scoica pe o plaja a fost cea mai frumoasa din viata ei. Tanara a dat peste o mica avere. Femeia se plimba pe plaja atunci cand a.

Schimbare majora de la Instagram: isi pierde cea mai cunoscuta caracteristica

Instagram este platforma unde farfuriile cu cele mai extravagante feluri de mancare sunt vedete, iar selfie-urile, pentru care pierdem cateva minute bune sa alegem filtrul perfect, asteapta sa primeasca cat mai multe inimioare. Reteaua de socializare este, insa, pe cale sa isi piarda cea mai importanta caracteristica, aceea pentru care Instagram este cel mai bine [] Schimbare majora de la Instagram: isi pierde cea mai cunoscuta caracteristica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cate Blanchett va primi cea mai inalta distinctie atribuita de British Film Institute

Actrita australiana Cate Blanchett 46 de ani) va fi recompensata cu cea mai inalta distinctie atribuita de British Film Institute - BFI Fellowship - la gala de decernare a premiilor ce vor fi acordate la London Film Festival, pe 17 octombrie, potrivit Variety.

Cea mai simpla si cea mai buna reteta de ciorba de burta

Ciorba a ajuns pe masa romanilor dintr-un capriciu istoric, fiind fiarta, mai intai, in ceaunele si cazanele trupelor de spahii ale Imperiului Otoman, scrie ziarulring. ro. Era atat de strans legata de imaginea.

Misterele apei nemuririi din Muntii Bucegi. Cascada cu apa cea mai pura din Europa, izvorul sacru al dacilor

Unul dintre locurile cele mai misterioase din muntii Bucegi este cascada celor 7 izvoare, situata intre lacurile Bolboci si Scropoasa, pe valea Ialomitei. Apa care tasneste din munte este subiectul a numeroase legende care ii atribuie proprietati magice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )