Libnet.ro
UNICEF

15:45

Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Bursele inchid cea mai proasta luna din ultimii trei ani. Romania, pe locul 28 in lume in topul scaderilor

Bursele din toata lumea au inchis cea mai proasta luna din ultimii trei ani, august marcand o prabusire a actiunilor cauzata de temerile investitorilor legate de incetinirea cresterii economiei chineze. Cu o scadere de circa 7%, Romania se afla pe. continuă pe Wall-Street Ro

Bursele europene se pregatesc sa incheie cea mai neagra luna din ultimii patru ani

Actiunile europene au scazut luni, cu indicele german si DAX si cel francez CAC pe cale sa consemneze cea mai proasta luna din ultimii patru ani, afectate de prabusirea burselor chinezesti si de probabila majorare de dobanda din SUA, informeaza Reuters.

Pretul petrolului, cea mai mare crestere din ultimii sase ani

Preturile petrolului au crescut joi cu 10% si au inregistrat cel mai mare avans in peste sase ani.

Ce a descoperit o femeie intr-o scoica gasita pe plaja. A fost cea mai frumoasa zi din viata ei

Putem spune fara ocolisuri ca ziua in care o femeie a gasit aceasta scoica pe o plaja a fost cea mai frumoasa din viata ei. Tanara a dat peste o mica avere. Femeia se plimba pe plaja atunci cand a.

Faze Tari: Cea mai geloasa femeie din Anglia a pozat goala: Acum sotul meu este gelos. Cum arata pozele care l-au facut posesiv pe sot; Cat aur exista in oceanele de pe Terra? Cat aur avem in corp?; A cheltuit 100.000 de dolari pentru a arata ca idolul s

Nu-l angajeaza nimeni pentru ca are penisul prea mare Este singur si plin de nevoi! Mexicanul Roberto Esquivel Cabrera, in varsta de 52 de ani, traieste o drama. Selfie periculos! Risca sa-si piarda o mana din cauza unei fotografii Alex Gomez, un barbat de 36 de ani, din California, SUA, trece prin clipe cumplite din cauza unui selfie.

Cum si-a convins Cuza sotia sa ii adopte bastarzii facuti cu amanta. Pretextul domnitorului si legatura cu cea mai mare inundatie din Bucuresti

De-a lungul timpului, Bucurestiului a fost lovit de nenumarate dezastre naturale. Una dintre cele mai mari catastrofe s-a abatut asupra orasului in anul 1865, atunci cand zapada topita peste noapte a inundat strazile. Tot atunci, spun istoricii, ar fi reusit si Alexandru Ioan Cuza sa o convinga pe sotia sa sa ii infieze pe cei doi copiii pe care el ii avea cu Maria Obrenovici, amanta sa.

O romanca, cea mai buna actrita la un festival international de film

Victoria Cocias a fost desemnata cea mai buna actrita de juriul Festivalului de Film Love is Folly de la Varna, care a avut loc intre 21 si 28 august.

STUDIU Romania, destinatia de litoral cea mai ieftina din zona

Tara noastra a devenit, in 2015, cea mai ieftina destinatie turistica de litoral din zona, potrivit celui mai recent studiu derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR).

Cea mai provocatoare cursa cu obstacole este gata de start

Municipiul Arad a deschis portile, tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa cu obstacole. Este vorba despre RED RUN, un eveniment sportiv, interactiv care isi doreste sa transforme un traseu obisnuit de alergat intr-o provocare continua.

Cea mai provocatoare cursa cu obstacole este gata de start.RED RUN este la prima editie

Municipiul Arad a deschis portile, tuturor iubitorilor de miscare pentru cea mai provocatoare cursa cu obstacole. Este vorba despre RED RUN, un eveniment sportiv, interactiv care isi doreste sa transforme un traseu obisnuit de alergat intr-o provocare continua.

Schimbare majora de la Instagram: isi pierde cea mai cunoscuta caracteristica

Instagram este platforma unde farfuriile cu cele mai extravagante feluri de mancare sunt vedete, iar selfie-urile, pentru care pierdem cateva minute bune sa alegem filtrul perfect, asteapta sa primeasca cat mai multe inimioare. Reteaua de socializare este, insa, pe cale sa isi piarda cea mai importanta caracteristica, aceea pentru care Instagram este cel mai bine [] Schimbare majora de la Instagram: isi pierde cea mai cunoscuta caracteristica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )