Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bursele europene, zguduite de problemele Greciei, de petrol si de caderea euro

Hotnews Hotnews,
 Bursele europene, zguduite de problemele Greciei, de petrol si de caderea euro

Londra, Lisabona, Paris, Frankfurt, Milano, Atena, Madrid, Atena . Toate bursele europene au fost puternic afectateluni de incertitudinile cu privire la viitorul Greciei in zona euro, de pretul petrolului, care nu inceteaza sa scada si de amenintarea de deflatie in Europa. Indicii majori, cum ar fi CAC 40 si Dax au suferit pierderi insemnate, potrivit AFP. Moneda europeana, care era cotata la 1,2097 dolari in 31 decembrie, a cazut luni la 1,1864 dolari, cel mai redus nivel din martie 2006. Dupa sase luni de scadere, cotatiile petrolului au cazut in timpul sesiunii de luni pentru prima oara in aproape sase ani sub pragul de 50 de dolari pe baril la New York, dar au inchis in final la 50. 04 dolari/baril. UPDATE Si Wall Street a suferit pierderi grele luni, Dow Jones pierzand 1,86%, iar Nasdaq 1,57%. continuă pe Hotnews

Bursele europene, zguduite de Grecia, petrol si de caderea euro

Londra, Lisabona, Paris, Frankfurt, Milano, Atena, Madrid, Atena . Toate bursele europene au fost puternic afectateluni de incertitudinile cu privire la viitorul Greciei in zona euro, de pretul petrolului, care nu inceteaza sa scada si de amenintarea de deflatie in Europa. Indicii majori, cum ar fi CAC 40 si Dax au suferit pierderi insemnate, potrivit AFP. Moneda europeana, care era cotata la 1,2097 dolari in 31 decembrie, a cazut luni la 1,1864 dolari, cel mai redus nivel din martie 2006. Dupa sase luni de scadere, cotatiile petrolului au cazut luni pentru prima oara in aproape sase ani sub pragul de 50 de dolari pe baril la New York. UPDATE Si Wall Street a suferit pierderi grele luni, Dow Jones pierzand 1,86%, iar Nasdaq 1,57%.

Iesirea Greciei din zona euro ar avea consecinte mai grave decat falimentul Lehman Brothers

O eventuala iesire a Greciei din zona euro ar putea avea consecinte devastatoare, mai grave chiar decat cele cauzate de colapsul bancii americane Lehman Brothers, in 2008, avertizeaza economistul american Barry Eichengreen, referindu-se la turbulentele care s-ar produce pe pietele financiare.

Economist: Iesirea Greciei din zona euro ar avea efecte mai grave ca falimentul Lehman Brothers

O eventuala decizie a Greciei de a iesi din zona euro va avea efecte devastatoare pentru pietele financiare, iar consecintele vor fi chiar mai severe decat cele ale falimentului Lehman Brothers din 2008, potrivit.

Avertisment: Iesirea Greciei din zona euro, efect devastator pentru pietele financiare

O eventuala decizie a Greciei de a iesi din zona euro va avea efecte devastatoare pentru pietele financiare, iar consecintele vor fi chiar mai severe decat cele ale falimentului Lehman Brothers din 2008, avertizeaza un economist de la Universitatea California, citat de Mediafax.

Bursele europene deschid in scadere

Principalele burse europene au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )