Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bursele de la periferia Europei, cele mai afectate dupa votul pentru Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursele de la periferia Europei, cele mai afectate dupa votul pentru Brexit

Actiunile tranzactionate la bursele din Grecia, Italia si Spania au inregistrat, vineri, cele mai mari scaderi din Europa, in urma referendumului desfasurat in ziua precedenta in Marea Britanie, cand aceasta tara a decis sa iasa din Uniunea Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Efectele Brexit asupra pietei media si publicitate: Socul financiar a afectat companiile de profil. Cheltuielile de reclama pun frana, TV si presa - cele mai afectate

Sefii marilor companii internationale de publicitate, multe dintre ele cu sediul la Londra, au reactionat prompt dupa votul britanicilor pentru iesirea din UE, exprimandu-si dezamagirea profunda si aratand ca prioritatea lor, acum, e normalizarea pietelor. Companiile de media si publicitate listate la bursa au suferit pierderi, potrivit presei britanice de specialitate, in conditiile in care era deja preconizata o incetinire a cresterii cheltuielilor de reclama.

Actiunile de la BVB au replicat caderea burselor europene, cele mai afectate fiind bancile

Pietele globale sufera un soc sever in aceasta dimineata - cu lira sterlina la minimele ultimilor 30 de ani, bursele de actiuni pierzand pana la 10%, iar aurul la $1350/uncie - intrucat ipoteza de lucru a fost in permanenta cea potrivit careia Marea Britanie va decide sa ramana in Uniunea Europeana, spune Mihai Nichisoiu, Directorul diviziei de fonduri a Tradeville, Vanguard Asset Management.

Brexit. Francois Hollande: Franta si Germania trebuie sa preia initiativa dupa votul britanicilor in favoarea iesirii tarii lor din UE

Presedintele francez Francois Hollande a declarat duminica, in ajunul unei vizite la Berlin, ca Franta si Germania trebuie sa preia initiativa dupa votul britanicilor in favoarea iesirii tarii lor din Uniunea Europeana, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent.

Top 8 cele mai virale subiecte pe internet VIDEO

Exista anumite subiecte pe internet care au starnit valva desi, initial, nimeni nu s-ar fi asteptat sa devina virale. Iata cele mai memorabile si mai lipsite de sens subiecte virale. Le poti fie iubi, fie uri si au.

Care sunt cele mai periculoase diete

Dietele care interzic glucidele si recomanda un consum ridicat de proteine sunt cele mai periculoase, pentru ca pot provoca disfunctii endocrine si afectiuni renale, sustin nutritionistii. Iata dezavantajele celor mai in voga cure de slabire.

Cele mai bune filme de care te poti bucura la mijlocul lui 2016

Lista de mai jos include unele dintre cele mai bune filme din 2016 care au fost lansate sau care vor debuta in curand pe marile ecrane. Ne aflam acumla finalul lunii iunie, iar multi dintre noi asteptam filme precum Rogue One sau Suicide Squad, care vor debuta pe marile ecrane in perioada urmatoare. insa unele [].

Cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului

Functia hepatica joaca un rol esential in buna functionare a sistemului digestiv, stimuland arderea grasimilor si prevenind balonarea si constipatia. Iata care sunt cele mai eficiente alimente pentru sanatatea ficatului!.

Conservatorii lui Rajoy au castigat cele mai multe locuri in parlamentul Spaniei, extrema-stanga obtine un rezultat mare

Partidul Popular al actualului premier interimar Mariano Rajoy a castigat cele mai multe locuri in alegerile parlamentare din Spania, arata un exit-poll, dar rezultatul este umbrit in mare masura de cresterea importanta a stangii extreme, informeaza Reuters.

Predictii pentru ultimul episod din Game of Thrones: cine are cele mai mari sanse sa moara in incheierea sezonului sase FOTO

Numele personajelor cu cele mai mari sanse de a muri in episodul final al celui de-al saselea sezon al serialului Urzeala tronurilor/ Game of Thrones au fost dezvaluite intr-o analiza marca The Hollywood Reporter.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2933 seconds )