Libnet.ro
UNICEF

12:15

Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai sarace comitate britanice, care a votat pentru Brexit, cere protectie Londrei dupa iesirea din UE

Autoritatile din comitatul britanic Cornwall, unul dintre cele mai sarace din Marea Britanie si unul dintre principalii beneficiari de fonduri europene din Regat, au formulat sambata o cerere oficiala pentru protectie catre autoritatile de la Londra, dupa ce britanicii au decis la referendum iesirea din blocul comunitar, relateaza The Independent. continuă pe Adevărul

Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Noi sarbatorim pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o tara moderna, stat national, suveran si independent, partener de incredere al SUA si membru cu drepturi depline al NATO si al Uniunii Europene, a afirmat astazi Klaus Iohannis, seful statului.

Nigel Farange: Unul dintre cele puternice argumente ale taberei pro-Brexit a fost defapt o greseala

Nigel Farange, liderul partidului extremist UKIP si unul dintre principalii membri ai campaniei pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, a declarat vineri dimineata ca unul dintre cele mai importante ar.

Politia italiana l-a arestat pe unul dintre cei mai cautati mafioti, dupa 20 de ani de cautari

Politia italiana l-a arestat pe unul dintre cei mai cautati mafioti, dupa 20 de ani de cautari .

BREXIT. George Soros, unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa, s-a imbogatit dupa ce a pariat impotriva curentului

Miliardarul George Soros,unul dintre cei mai mari jucatori financiari la bursa cu o avere de 24. 9 de miliarde de dolari, a spus ca lira ar putea scadea cu 20% fata de dolar daca Marea Britanie voteza sa iasa din Uniunea Europeana, o devalorificare mult mai mare si toxica decat pariul lui din 1992.

Una dintre cele mai bogate pensionare din Romania. Ce suma primeste Monica Tatoiu in fiecare luna

Monica Tatoiu este o pensionara fericita. Aceasta se lauda cu o pensie considerabila care o ajuta sa-si indeplineasca toate poftele. Cu toate astea, ea spune ca nu arunca cu banii si este destul de.

Blestemul lui Robert Baratheon, una dintre cele mai impresionante teorii a fanilor serialului Game of Thrones, a fost confirmata

Fanii celebrului serial Game of Thrones au lansat, de-a lungul timpului, nenumarate teorii cu privire la soarta personajelor lor favorite, iar odata cu difuzarea celui mai recent episod, Battle of.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis de Ziua Drapelului: Sarbatorim unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale

Romanii sarbatoresc pe 26 iunie unul dintre cele mai pretioase insemne ale identitatii nationale - Drapelul, care reprezinta astazi o Romanie moderna, stat national, suveran si independent,.

Criza de sange la unul dintre cele mai mari spitale din Romania. Situatia este fara precedent!

Unul dintre cele mai mari spitale din Romania nu are sange. Doar azi, 24 iunie, la Institutul Fundeni, o suta de pacienti dependenti de transfuzii au primit sange cat sa nu.

Cum a palit una dintre cele mai fermecatoare zone din Galatiul secolului trecut. Strada Domneasca era comparata cu Calea Victoriei din Bucuresti

In urma cu 100 de ani, Galatiul era un oras modern, in care se construia mult iar cu conceptiile de viata erau pe masura. La sfarsitul secolului al XIX-lea, dar mai ales la inceputul secolului al XX-lea, cladirile din orasul de la Dunare erau gandite de arhitecti cu studii in marile orase europene. Acestia au adus aici idei inovatoare, care framantau continentul dar pe care le-au imbinat cu puternica traditie romaneasca.

Caldura mare, mon cher!. Cele mai racoroase locuri in care bucurestenii au ales sa scape de canicula (VIDEO)

Strandul si piscinele au fost locurile unde romanii au dat navala sa se racoreasca. Tinerele si-au adaugat un strat de bronz inainte de concediu, iar distractia a fost in toi. Toboganele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )