Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report:159 de ani de la Mica Unire, dar nici acum nu ne leaga un drum rapid. Ce se intampla cu autostrada care ar trebui sa uneasca Moldova de Muntenia;Turismul creste in Romania mai rapid decat in UE;Mancare de import in valoare de 5 miliarde d

Hotnews Hotnews,
 Business report:159 de ani de la Mica Unire, dar nici acum nu ne leaga un drum rapid. Ce se intampla cu autostrada care ar trebui sa uneasca Moldova de Muntenia;Turismul creste in Romania mai rapid decat in UE;Mancare de import in valoare de 5 miliarde d

Devalorizarea leului: de ce atinge moneda nationala, in fiecare zi, minim dupa minim. Scumpirea banilor a fost intarziata de scaderile de taxe din ultima perioada. Odata ce efectele acestor masuri s-au disipat, inflatia a revenit in teritoriul pozitiv. De Ziua Unirii: Romania se destrama social - decalajele regionale sunt tot mai grave. Stat obligat de facto la intreprinderea rapida si masiva de investitii publice in cai de comunicatii care sa creeze oportunitati de afaceri, pentru a inversa acest trend extrem de periculos. continuă pe Hotnews

Un pensionar din Galati l-a sculptat pe Alexandru Ioan Cuza din zapada, pentru a marca 159 de ani de la Mica Unire

Petru Darie 75 ani) nu are niciun fel de studii artistice, dar de cativa ani faureste in gradinita blocului, iarna de iarna, monumente din zapada cu chipurile marilor romani. Anul acesta, din cauza zapezii putine, a construit doar bustul lui Alexandru Ioan Cuza.

Marea dezbinare de Mica Unire. Protest in Piata Victoriei

Cateva sute de persoane s-au adunat miercuri, in Piata Victoriei din Capitala. in anul Centenarului Marii Uniri, la 159 de ani de la Mica Unire Unirea Principatelor Romane), mergem cu.

VIDEO Mica Unire, sarbatorita la Muzeul Judetean. in hora buzoienilor s-a prins chiar domnitorul Alexandru Ioan Cuza

O mie de buzoieni au participat, miercuri dimineata, la manifestarile organizate cu ocazia Unirii Principatelor Romane de la 1859, cunoscuta si ca ,,Mica Unire. Evenimentul a avut loc in curtea Muzeului Judetean. Cele mai asteptate momente au fost reconstituirea sosirii delegatiei condusa de Alexandru Ioan Cuza la Buzau, din urma cu 158 de ani, si hora unirii.

24 ianuarie in istorie: Romanii fac Mica Unire. Americanii construiesc primul computer Apple

La 24 ianuarie 1859 s-a realizat Mica unire, dintre Moldova si Tara Romaneasca. in 1946 s-a emis.

Mica Unire, sarbatorita la Muzeul Judetean. Buzoienii sunt chemati intr-o hora uriasa

In anul Centenarului Marii Uniri, Consiliul Judetean Buzau, Divizia 2 Infanterie Getica si Inspectoratul Judetean de Jandarmi colaboreaza pentru a marca asa cum se cuvine, pe 24 ianuarie, implinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor. Buzoienii sunt invitati in numar cat mai mare in curtea interioara a Muzeului Judetean Buzau, pentru a asista la momentele pregatite de autoritati.

Mica Unire, sarbatorita la Muzeul Municipal, pe 24 ianuarie. Spectacol de muzica si poezie, pus in scena de elevi

Manifestarile dedicate implinirii a 159 de ani de la Unirea principatelor Romane sub conducerea domnitorului Alexandru Ioan Cuza debuteaza la Calarasi cu un spectacol artistic, pus in scena de copiii de la mai multe scoli din oras.

Vranceni adusi sa sarbatoreasca Mica Unire cu autocare platite din bani publici. Ce se va intampla miercuri la Focsani

Aproximativ 150. 000 de euro a alocat Consiliul Judetean Vrancea pentru manifestarile prilejuite de implinirea a 159 de ani de la Unirea Principatelor Romane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )