Libnet.ro
UNICEF

16:00

Business report: Coronavirusul a ras 3.300 de miliarde de dolari de pe burse; Avertisment dur de la Bruxelles: Romania a ratat toate tintele stabilite; City Insurance aduna bani de peste tot: 80 de milioane, recuperati dintr-un imprumut aranjat de fostul

Hotnews Hotnews,
 Business report: Coronavirusul a ras 3.300 de miliarde de dolari de pe burse; Avertisment dur de la Bruxelles: Romania a ratat toate tintele stabilite; City Insurance aduna bani de peste tot: 80 de milioane, recuperati dintr-un imprumut aranjat de fostul

Crestere spectaculoasa a profitului Nuclearelectrica in 2019. Compania si-a prezentat situatia financiara. Raport de tara, Comisia Europeana: Niciun progres privind cadrul fiscal, sustenabilitatea sistemului de pensii, transparenta in companii de stat. continuă pe Hotnews

Veaceslav Ionita: Fluxurile anuale ilicite de capital constituie 1,2 miliarde dolari

Anual fluxurile anuale ilicite de capital constituie 1,2 miliarde dolari, dar pentru unii ani suma este cu 60% mai mari fata de estimarile facute. Acesti bani alimenteaza tot ce inseamna subdezvoltarea tarii. Pe parcursul a 20 de ani, in si din Republica Moldova au circulat intre 15-20 miliarde de dolari capital ilicit.

Grupul Mol - rezultat operational de 2,44 miliarde dolari, anul trecut

In pofida mediului extern volatil si plin de provocari de la finalul anului trecut, Grupul MOL a obtinut un rezultat operational CCS EBITDA de 598 milioane dolari in trimestrul al patrulea din 2019, rezultatul pentru intreg anul atingand 2,44 miliarde dolari, peste tinta orientativa actualizata recent.

Business report: O firma de recrutare vrea sa umple Ardealul cu angajati din Venezuela; Un turoperator din Romania a suspendat timp de o luna vanzarea de pachete turistice catre Italia; Banii fug de coronavirus: Europa s-a inrosit. Jucatorii financiari s

La jocuri de noroc trebuie mers ca la teatru: cheltuiesti bani pe divertisment, nu mergi sa faci bani!Teama de coronavirus duce la scaderea euro. Investitorii mizeaza pe dolari.

Financial report: Coronavirusul si munca de acasa. A fost confirmat primul caz in Grecia. Cat va mai dura epidemia din Italia?

Financial Times: Coronavirusul si munca de acasa. Blocajele aduse de coronavirusul din China fac un studiu de caz fascinant asupra muncii la distanta la scara globala * Seful comertului din UE crede ca este pe cale sa ajunga la un mini-acord cu SUA * Kathimerini: A fost confirmat primul caz de coronavirus in Grecia. Este vorba despre o femeie de 38 de ani care a calatorit in nordul Italiei si care nu are alte probleme de sanatate. * Il Giornale: Cat va mai dura epidemia de coronavirus din Italia?.

DUPA INCHEIEREA UNEI FINANTARI DE 500 MILIOANE DOLARI Valoarea Revolut creste la 5,5 miliarde dolari

Revolut, platforma financiara globala cu peste 10 milioane de utilizatori in intreaga lume, a incheiat o runda de finantare serie D in valoare de 500 de milioane de dolari, investitiile obtinute de companie pana in prezent ajungand, astfel, la 836 de milioane de dolari.

AVERTISMENT IATA: Epidemia din China, posibil sa stearga 29 miliarde dolari din veniturile companiilor aeriene

Epidemia cu noul coronavirus din China ar putea sterge anul acesta 29 de miliarde de dolari din veniturile companiilor aeriene globale, in special la operatorii chinezi, in urma scaderii numarului de calatorii pe plan mondial, a avertizat Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni IATA), transmite AP, conform Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )