Libnet.ro
UNICEF

22:45

Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Hotnews Hotnews,
 Business report: Criza fortei de munca, cea mai mare provocare din 2020 pentru mediul de afaceri din Romania; Afacere romaneasca: Electrica primeste mai mult de jumatate din energia hidro, cea mai ieftina din tara, pentru consumul reglementat; Romania se

Europenii schimba avionul cu trenul, ca sa salveze planeta. Tot mai multe tari extind reteaua de trenuri de noapte, ca urmare a cererii masive. Un absolvent de ASE si-a lasat afacerea din Bucuresti si a mers la sat ca sa aduca legume bio in supermarketuri. Povestea lui Tudor Stanciu, oraseanul care planteaza craite langa cultura de varza bio. continuă pe Hotnews

ANALIZA Cum va arata 2020: Criza fortei de munca, accentuarea inflatiei, deprecierea monedei nationale si extinderea blocajului financiar

Criza fortei de munca, accentuarea inflatiei, perspectivele deprecierii monedei nationale si extinderea blocajului financiar vor reprezenta, in 2020, cele mai importante provocari pentru mediul de afaceri.

WTA: Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017 (vs Jelena Ostapenko), a treia cea mai mare surpriza a deceniului

Esecul Simonei Halep din finala Roland Garros 2017, contra letonei Jelena Ostapenko, a fost desemnat de catre WTA a treia cea mai mare surpriza a deceniului.

Prognoza meteo pentru weekend: Vreme rece, lapovita sau ninsoare in cea mai mare parte a tarii

Meteorologii anunta vreme mai rece in acest weekend, in tara si in Capitala. Lapovita si ninsoarea sunt asteptate in majoritatea tarii in acest sfarsit de saptamana, care vor fi insotite de viscol si vant puternic, transmite Mediafax. Cod galben de ninsori si viscol la munte si in zona Moldovei, pana duminica seara .

Craiova, cea mai mare medie de spectatori din Liga 1

Chiar daca nu a convins in actualul sezon competitional, echipa din Banie care evolueaza in Liga 1 se afla in topul mediei spectatorilor.

Care este vedeta cu cel mai mare salariu de la Kanal D. Castiga peste 10.000 de euro lunar

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente si castiga si o suma frumusica. Despre cine este vorba? Vedeta de la Kanal D cu cele mai mari venituri Emisiunea Teo Show difuzata pe postul de televiziune Kanal .

Astrologii sunt de parere ca ziua de 27 decembrie este cea mai norocoasa zi din an. Iata de ce!

Astrologii sunt de parere ca 27 decembrie este cea mai norocoasa zi a anului 2019.

Tariceanu: Cea mai importanta decizie a ALDE a fost iesirea de la guvernare. Ce s-a intamplat ulterior pe mine m-a surprins foarte mult

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca cea mai importanta decizie pentru ALDE din acest an a fost iesirea de la guvernare. Liderul partidului a adaugat ca Viorica Dancila a fost surprinsa de hotarare, fiindca a crezut ca nu pleaca cainele de la macelarie.

Tranzactia SECOLULUI! Varful turnului Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, VANDUTA (VIDEO)

Proprietarul Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, a scos la vanzare varful turnului. Tranzactia ar putea aduce grupului imobiliar care se ocupa de ea suma de un miliard de dolari.

Anul politic 2019, rasturnari atipice de situatie. Cel mai mare esec din istoria PSD

Politica romaneasca a cunoscut in 2019 cele mai neasteptate rasturnari de situatie din ultimii 30 de ani. Finalul de ani a insemnat cel mai mare esec din istoria PSD. Nu doar ca a pierdut alegerile prezidentiale, dar a pierdut si guvernarea prin jocuri politice.

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Indicele ROBOR, cel in care se calculeaza ratele la banci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumatate de an. Analistii economici anticipeaza, pentru urmatoarele 12 luni, o crestere de 4%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3244 seconds )