Libnet.ro
UNICEF

01:05

ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Antena3 Antena3,
ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimele luni: Lovitura crunta de Craciun pentru banii romanilor

Indicele ROBOR, cel in care se calculeaza ratele la banci, a fost cotat la 3,21%, cel mai mare nivel din ultima jumatate de an. Analistii economici anticipeaza, pentru urmatoarele 12 luni, o crestere de 4%. continuă pe Antena3

Angela Merkel a devenit, duminica, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. De cate zile de mandat mai are nevoie pentru a-si depasi mentorul, Helmut Kohl

Angela Merkel a devenit duminica, in a 5. 143-a zi de mandat, al doilea cel mai longeviv cancelar din istoria Germaniei. Ea l-a egalat pe Konrad Adenauer, primul cancelar postbelic, si mai trebuie sa ramana in.

Acesta este cel mai fericit animal din lume si intelegi de ce, cand il vezi

Membrii speciei quokka au fost definiti ca fiind cei mai fericiti din lume. Acestia au o atitudine pozitiva in permanenta, sunt zambitori si perfecti pentru selfie-uri. Desi ai mai trait in trecut cu impresia ca ai vazut un animal zambind, din orice specie, nimeni si nimic nu se compara cu un Quokka. Animalul din imaginile .

Cum crede Rafael Nadal ca poate fi stabilit cine este cel mai bun jucator din lume

Ajuns la 33 de ani, Rafael Nadal continua sa aiba un cuvant greu de spus la varful ierarhiei ATP, ibericul reusind sa cucereasca doua Grand Slam-uri in 2019 Roland Garros si US Open). Cu toate ca s-a apropiat la un singur titlu major de Roger Federer 20 de Grand Slam-uri, recordman absolut), Rafa considera ca nu turneele castigate te fac cel mai bun din lume, ci doar iubirea fanilor.

Mihaita Nesu, mesaj in Ajunul Craciunului: Este cel mai mare miracol si cea mai mare bunatate care s-a revarsat asupra noastra

Viata lui Mihaita Nesu,fost jucator de fotbal care a evoluat pentru Steaua Bucuresti si FC Utrecht, s-a schimbat complet de la accidentul suferit in timpul unui antrenament, care l-a adus in scaunul cu rotile. Acum isi imparte viata intre fundatiala care lucreaza, dedicata copiilor cu dizabilitati, si biserica.

Mediastandard.ro: Cum si-a gasit sfarsitul Ceausescu, cel mai mare corupt al Romaniei comuniste. intre nostalgie si propaganda de partid

Despre cuplul Ceausescu s-a spus si s-a vorbit extrem de mult. La 30 de ani de la Revolutia din 1989, se ridica insa altfel de intrebari. De ce in urma tuturor adevarurilor terifiante care au iesit la iveala, dupa moartea celor doi, inca exista persoane care se gandesc, cu un soi de nostalgie, la faptul ca poate era mai bine atunci? Poate pentru ca nimeni nu ne-a oferit, in 30 de ani de democratie, niciun soi de stabilitate, de siguranta sau de prosperitate.

Cel mai mare producator de masini electrice nu este Tesla: cu ce vanzari se lauda concurenta

Piata masinilor electrice a explodat in ultimii cinci ani, cu foarte multi producatori incercandu-si norocul pe aceasta zona din piata, initiata de Tesla. Pana nu demult, daca.

Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

Romania este din nou campioana UE la inflatie, tara noastra inregistrand pentru a 11-a luna consecutiv cele mai mari scumpiri din blocul comunitar, arata datele Eurostat.

Business report: Romania pe Tabloul de bord european: anul trecut a bifat 12 criterii din 14; Cum si-au impartit profiturile marii producatori de telefoane; Romania a avut 11 luni la rand cea mai mare inflatie din UE

CFR estimeaza pierderi de aproape 155 milioane lei in acest an. CFR SA, compania de stat care administreaza reteaua de cai ferate din Romania, estimeaza pierderi de. Romgaz a vrut sa recupereze sporurile acordate salariatilor, dar a pierdut definitiv in peste 280 de dosare. Romgaz a pierdut pe banda rulanta procesele intentate.

Cum arata cel mai scump brad de Craciun din lume. Pretul ajunge la peste 15 milioane de dolari

Un hotel din Spania detine locul intai pentru cel mai scump brad de Craciun din lume.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )