Libnet.ro
UNICEF

15:01

Business report: Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel, apoi Corpul de control intra la CNADNR; Cum a transformat un om de afaceri argesean cabana preferata a lui Nicu Ceausescu de la Vidraru; Bilantul lui Fenechiu: licitatii dubioa

Hotnews Hotnews,
 Business report: Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel, apoi Corpul de control intra la CNADNR; Cum a transformat un om de afaceri argesean cabana preferata a lui Nicu Ceausescu de la Vidraru; Bilantul lui Fenechiu: licitatii dubioa

Cele mai rapide trenuri din lume. Cum ar fi sa ajungi de la Bucuresti la Constanta in 40 de minute. Trenurile vor ajunge sa circule cu o viteza medie de 500 km/h intr-un viitor nu prea indepartat, iar recordul de viteza atins vreodata. Romania pierde anual 4,4 miliarde de dolari pe lantul de productie, transport si distributie de energie. Romania trebuie sa redefineasca strategia nationala privind eficienta energetica. continuă pe Hotnews

Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel, apoi Corpul de control intra la CNADNR

Desecretizarea contractului cu Bechtel ar putea avea loc vineri, luni sau marti, in functie de obtinerea unor semnaturi, iar apoi Corpul de control va intra la CNADNR pentru a verifica acel contract, a declarat, joi ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, la Realitatea TV.

Dan Sova: Luni sau marti desecretizam contractul cu Bechtel

Desecretizarea contractului cu Bechtel ar putea avea loc vineri, luni sau marti, in functie de obtinerea unor semnaturi, iar apoi Corpul de control va intra la CNADNR pentru a verifica acel contract, a declarat ministrul delegat pentru Proiecte de.

Ministrul Dan Sova, atacat cu rosii la o conferinta de la Cluj

Ministrul Dan Sova a fost atacat cu o rosie la conferinta de presa pe care acesta a sustinut-o la Cluj. O femeie nemutumita de activitatea ministrului i-a strivit o rosie pe Ipad, in semn de protest. Prefectul.

Dan Sova: Autostrada Transilvania va fi realizata prin concesiune, nu pot fi folosite fonduri europene

Autostrada Transilvania poate fi realizata doar prin concesiune, fiind exclusa o finantare din fonduri europene, a declarat, vineri, la Cluj, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National, Dan Sova, citat de Mediafax.

Dan Sova a fost atacat cu o rosie la Cluj Napoca, de o membra a organizatiei Salvati Rosia Montana

Dan Sova a fost victima unui protest inedit la Cluj Napoca, in timpul unei conferinte de presa, cand o tanara, membra a organizatiei Salvati Rosia Montana, a strivit o rosie pe documentele ministrului marilor proiecte, relateaza Digi 24.

Soarta Autostrazii Transilvania. Ministrul Dan Sova discuta la Cluj cu prefecti si oameni politici din nord-vestul tarii

Dan Sova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, discuta, vineri, 28 iunie, la Cluj, cu prefectii de Alba, Sibiu si Cluj despre proiectul Autostrazii Transilvania. La intalnire sunt prezenti si oameni politici din Regiunea de Nord-Vest.

Dan Sova: Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara

Conform lui Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Bistrita-Nasaud are printre cele mai proaste drumuri din tara, motiv pentru care anii care urmeaza vor fi luate in calcul pentru reabilitari.

Dan Sova: Am avut 680 de milioane de euro datorii si le-am achitat pe toate

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a fost prezent astazi in Bistrita-Nasaud, pentru a evalua starea drumurilor. in cadrul conferintei de presa acesta a precizat ca datoriile in valoare de 680 de milioane de euro avute de CNADNR au fost achitate.

Dan Sova a demarat consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Ministrul Dan Sova a demarat consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania. Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura se va intalni astazi cu presedintii consiliilor judetene,.

Dan Sova incepe consultarile cu autoritatile locale pentru autostrada Transilvania

Dan Sova, Ministrul Delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, incepe, astazi, consultarile cu autoritatile locale din judetele pe teritoriul carora se va construi autostrada Transilvania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )