Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business Report: O institutie din Romania ofera salarii de 6.000 euro. Vezi cate locuri sunt disponibile si care sunt conditiile de angajare; Tender: Explorarea gazelor de sist este o falsa problema; Document: Aproape 4.000 de bancheri au fost dati afara

Hotnews Hotnews,
Business Report: O institutie din Romania ofera salarii de 6.000 euro. Vezi cate locuri sunt disponibile si care sunt conditiile de angajare; Tender: Explorarea gazelor de sist este o falsa problema; Document: Aproape 4.000 de bancheri au fost dati afara

Umbra lui Ioan Niculae la Oltchim. Premierul Victor Ponta a comentat, ieri, privatizarea Oltchim, apreciind ca situatia combinatului nu este una fericita. Morgan Stanley: Economia globala, in zona crepusculara. Economia mondiala aluneca intr-o zona crepusculara, fiind prinsa intre expansiunea din. continuă pe Hotnews

O institutie din Romania ofera salarii de 6.000 euro. ...

Romania va intra in circuitul stiintific international prin construirea unui laser de mare putere finantat cu milioane de euro de catre Comisia Europeana. La acest proiect vor fi angajti cercetatori din intreaga lume selctati pe baza unui concurs international. Comisia Europeana a aprobat finantarea cu 180 de milioane de euro din fondurile structurale a constructiei in Romania, pe platforma de la Magurele, langa Bucuresti, a laserului si laboratoarelor proiectului Extreme Light .

Rectorii universitatilor din Romania au salarii colosale

Rectorii universitatilor din Romania nu se pot plange ca au salarii mici. Pentru unii dintre ei, leafa ajunge si la 5 mii de euro. Cel mai bine platit rector din Romania este cel al Universitatii Alexandru Ioan.

Google le propune elevilor din Romania sa-i redeseneze doodle-ul.

In prima zi de scoala,Google lanseaza competitia Doodle 4 Google, in care invita elevii cu varste intre 6 si 14 ani, ce urmeaza cursurile primare sau gimnaziale ale scolilor din Romania, sa8209;i redeseneze logo-ul pentru Ziua Nationala a Romaniei. Cei care doresc sa se inscrie in cursa trebuie sa creeze un desen cu tema Romania mea este . , prin care sa exprime ce reprezinta tara noastra pentru fiecare dintre ei. Google ofera un mare premiu in valoare de 15. 000 RON si desenul va .

Surse diplomatice: Criza politica din Romania a blocat aderarea la Schengen. Principalii oponenti - Germania, Olanda si Belgia

Indoielile cu privire la vointa Guvernului roman de a respecta statul de drept au constrans presedintia cipriota a UE sa anuleze o reuniune dedicata aderarii la Schengen, au declarat marti, pentru AFP, surse diplomatice de la Bruxelles. Potrivit acelorasi surse, Germania, Olanda si Belgia se opun aderarii invocand situatia politica din Romania.

Cum va arata cea mai inalta cladire din Romania in interior?

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania se apropie de finalizare. Dupa ce in mai putin de un an structura a fost ridicata acum se lucreaza intens la finisajele interioare. Cladirea destinata spatiilor de birouri, are o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje. Articol webPR).

Lego Group deschide oficial reprezentanta din Romania

Compania si-a dublat cota de piata in perioada iulie 2011 - iulie 2012 Compania daneza de materiale de joaca Lego Group a inaugurat, ieri, reprezentanta din Romania, care se va ocupa de vanzarile directe pe piata romaneasca, pe fondul unei dublari a cotei de piata la nivel local, in perioada iulie 2011 - iulie 2012.

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania a aderat la APMCR

Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS), organizatie care reprezinta interesele producatorilor romani de polistiren expandat si membra a EUMEPS organismul European de profil a aderat la Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania APMCR), potrivit unui comunicat de presa.

Lego Group a inaugurat reprezentanta din Romania si va dona un camion de piese de constructie LEGO

Lego Group, producatorul danez care se afla printre primele companii din lume de pe piata materialelor de joaca, a inaugurat, eprezentanta din Romania, care se va ocupa de vanzarile directe pe piata.

Numarul superbogatilor din Romania a stagnat in ultimul an, dar averea lor a scazut - studiu.

Numarul superbogatilor din Romania, cu o avere de peste 30 milioane dolari, s-a mentinut constant in intervalul august 2011-iulie 2012, la 125, insa valoarea averilor cumulate a coborat cu 8,4%, de la 15 miliarde dolari la 14 miliarde dolari, potrivit unui studiu al firmei de cercetare Wealth-X, potrivit Mediafax. Romania se plaseaza astfel pe pozitia 26 in randul a 45 de state europene analizate, la distanta de Monaco, pe 25 cu 195 de superbogati, si inaintea Belarusului, locul 27 cu 115 .

Dan Diaconescu vrea Oltchim: Actiunile vor fi distribuite fiecarui doritor din Romania.

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat pentru NewsIn ca a depus oferta pentru privatizarea combinatului chimic Oltchim pentru a stopa jaful, urmand ca, in cazul castigarii licitatiei, actiunile sa fie distribuite catre fiecare doritor din Romania, potrivitRealitatea. net. Citeste si: Privatizarea Oltchim, AMANATA pana in 20 septembrieDan Diaconescu a cerut SUSPENDAREA PRIVATIZARII OltchimVulpescu: Reprezentantii Gazprom cer amanare cu doua saptamani pentru analiza litigiilor la .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )