Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum va arata cea mai inalta cladire din Romania in interior?

Hotnews Hotnews,
Cum va arata cea mai inalta cladire din Romania in interior?

Sky Tower, cea mai inalta cladire din Romania se apropie de finalizare. Dupa ce in mai putin de un an structura a fost ridicata acum se lucreaza intens la finisajele interioare. Cladirea destinata spatiilor de birouri, are o inaltime de 137 de metri si 37 de etaje. Articol webPR). continuă pe Hotnews

Bursa americana: Dow Jones la cea mai mare cota din 2007, Nasdaq din 2000

Wall Street si-a continuat cresterea si in sedinta de vineri pe fondul masurilor fara precedent in sprijinul economiei SUA anuntate de catre Rezerva Federala a SUA Fed): Dow Jones a castigat 0,39% si urca la cea mai inalta cota din 2007, iar Nasdaq urca cu 0,89%.

Cea mai inalta autoritate a islamului sunit, imamul Ahmed al-Tayyeb, cere adoptarea unei rezolutii internationale care sa interzica jignirile aduse religiilor mondiale

Marele imam al universitatii Al-Azhar, cea mai inalta autoritate a islamului sunit, a solicitat sambata adoptarea unei rezolutii internationale care sa interzica orice jignire adusa islamului si celorlalte religii mondiale, dupa violentele care au urmat difuzarii unui film islamofob realizat in Statele Unite, scrie AFP.

Datele in fata carora milioane de romani raman fara cuvinte. Romania a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Tara noastra a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, arata datele prezentate de Eurostat. Referitor la.

Dolarul a inregistrat cea mai puternica scadere din ultimele 11 luni fata de euro

Dolarul a inregistrat cea mai puternica scadere din ultimele 11 luni fata de euro, dupa ce Fed a anuntat ca va incepe a treia runda de achizitii de active pentru a stimula economia, care tinde sa devalorizeze monedam transmite Bloomberg.

FOTO Adevarul despre cea mai controversata scena din Titanic.

Inca de la lansarea sa, in 1997, filmul Titanic a starnit multe controverse, insa adevarul despre cea mai dezbatuta dintre ele este aproape de a fi descoperit, scrie Mediafax. De ce Jack personajul interpretat de Leonardo DiCaprio) nu s-a urcat alaturi de Rose interpretata de Kate Winslet) pe pluta improvizata pentru a-si salva viata? este intrebarea care a starnit numeroase controverse de-a lungul timpului, scrie dailymai. co. uk. Regizorul filmului, James Cameron, a explicat ca acest .

SECETA ar putea arunca OMENIREA intr-o noua CRIZA ALIMENTARA. Romania - tara cea mai afectata de seceta din Europa

Seceta ar putea arunca omenirea intr-o noua criza alimentara, declansata nu de lipsa produselor, ci de pretul exorbitant al alimentelor. Neoficial, aproape jumatate din suprafetele agricole din Romania sunt.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE.

Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate luni de Eurostat, scrie Mediafax. Citeste si Comisia Europeana a INGHETAT finantarea Romaniei Costurile nesalariale asociate fortei de munca au urcat totodata in Romania cu 7,1%. Romania a inregistrat in trimestrul al doilea cea mai mare crestere anualizata din UE a costului nominal orar al fortei de .

Romania a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere anuala a salariilor din UE

Romania a inregistrat, in trimestrul al doilea, cea mai mare crestere anualizata din UE a salariilor, de 7%, fata de un avans de 1,9% la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor prezentate ieri de Eurostat.

Studiu: Oslo este cel mai scump oras din lume

Oslo este cel mai scump oras din lume, depasind Zurich si Tokyo, dar cetatenii centrului financiar elvetian beneficiaza de cea mai mare putere de cumparare, se arata intr-un studiu citat de Reuters. Studiul a.

ULTIMA ORA Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului ELI de la Magurele, cel mai mare laser din lume

Comisia Europeana a anuntat ca a aprobat finantarea proiectului ELI din Romania - cel mai mare laser din lume care va fi construit la Magurele. Astazi, Comisia Europeana a aprobat sprijinul pentru o infrastructura de cercetare de varf care va implica 40 de institutii academice si de cercetare din 13 state membre. Contributia financiara din partea UE ar urma sa provina din fondurile structurale, investitia ajungand la aproximativ 180 de milioane euro, anunta Comisia Europeana printr-un comunicat de presa. Aceasta este ultima aprobare de care Romania avea nevoie pentru acest proiect. Contactat de HotNews. ro, fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu a declarat ca este fara indoiala cea mai mare realizare a mandatului meu in domeniul cercetarii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )