Libnet.ro
UNICEF

15:00

Business report: Licitatii de peste jumatate de miliard de lei pentru autobuze electrice, anulate in toata tara. Lista oraselor ghinioniste; Renault anunta primele pierderi din ultimii 10 ani. Proprietarul Dacia nu exclude inchiderea unor fabrici

Hotnews Hotnews,
 Business report: Licitatii de peste jumatate de miliard de lei pentru autobuze electrice, anulate in toata tara. Lista oraselor ghinioniste; Renault anunta primele pierderi din ultimii 10 ani. Proprietarul Dacia nu exclude inchiderea unor fabrici

TVA: povestea pe care o spune calendarul de rambursare. Situatia rambursarilor de TVA din ultimii 4 ani arata nu doar lipsa de predictibilitate a restituirilor de catre stat. De ce giganti precum Google sau Apple nu mai cer studii superioare la angajare. Pregatirea la locul de munca ar putea deveni mai importanta decat cea standard de la. continuă pe Hotnews

APIA INCEPE PLATA SUBVENTIEI LA MOTORINA: Peste 409 milioane de lei pentru trimestrele II si III din 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a inceput plata aferenta ajutorului de stat acordat pentru motorina utilizata in agricultura in trimestrele II si III din 2019, suma totala care urmeaza a fi platita depasind 409 milioane de lei, a anuntat, vineri, APIA.

RALUCA TURCAN: in urmatorii doi ani vor fi alocati circa 2,5 miliarde lei pentru implementarea proiectelor PNDL

Vicepremierul interimar Raluca Turcan a declarat ca in urmatorii doi ani vor fi alocati aproximativ 2,5 miliarde de lei pentru implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL).

Raluca Turcan: Alocari de 2,5 miliarde de lei pentru PNDL, in urmatorii doi ani

Guvernul Romaniei va aloca, in urmatorii doi ani, circa 2,5 miliarde de lei pentru implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala, a afirmat vicepremierul interimar Raluca Turcan,.

Turcan: in urmatorii 2 ani vor fi alocati circa 2,5 miliarde lei pentru implementarea proiectelor PNDL Este posibila si o ajustare a acestui program

Vicepremierul interimar Raluca Turcan sustine ca in urmatorii 2 ani vor fi alocati aproximativ 2,5 miliarde de lei pentru implementarea proiectelor finantate prin Programul National de Dezvoltare Locala PNDL). Ea a spus ca este posibila insa o ajustare a acestui program, in sensul in care se va merge cu prioritate pe partea de infrastructura rurala, drumuri, poduri, canalizare, gaz, iluminat si modernizare de scoli si unitati medicale.

Business report: Grupul Renault, pierdere de 141 mil. euro in 2019, dupa deducerea rezultatelor filialelor; Tesla a vandut actiuni cu cel mai mare discount practicat vreodata de companie

Banca Nationala: Cresterea economica probabil va incetini in 2020-2021 fata de 2019, dar va ramane una solida. Cresterea economica va cunoaste. Mediasind sustine noua lege care anuleaza impozitul pe venit pentru ziaristi si-i cere presedintelui promulgarea acesteia.

Business report: Comisia Europeana pregateste o noua misiune in Romania. Problema este pesta porcina africana; Guvernul va construi 1.000 de statii de alimentare pentru masini electrice

Sute de joburi disponibile pentru romani in Europa. Ce angajati se cauta in Spania, Norvegia sau Germania. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera. Cum vad analistii anul 2020 si care sunt cele mai atractive idei de investitii. Noul deceniu a inceput cu tensiuni majore intre SUA si Iran, situatie ce a avut consecinte.

Administratia Cimitirelor a incheiat contracte de 30 milioane de lei pentru servicii de paza si patrulare in cimitire

Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, institutie in subordinea Primariei Capitalei, a incheiat 5 acorduri-cadru cu o valoare maxima de circa 30 milioane lei fara TVA pentru paza cimitirelor din administrare pentru 2 ani. Contractele vizeaza paza cimitirelor 24 ore din 24, 365 de zile. Licitatia a fost castigata de firmele: Divizia de Securitate Eurogrup Rangers, Centistar Proxim si Ares Guard.

Un postas sustine ca a fost talharit, in Prahova: Barbatul ar fi ramas fara cei 40.000 de lei pentru plata pensiilor

Un postas acuza ca a fost talharit de doi indivizi care i-au furat banii de pensii, aproximativ 40. 000 de lei, informeaza, vineri, reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Prahova, transmite.

GUVERN: 54 milioane lei, pentru organigrama de avarie din industria de aparare

Guvernul a asigurat, ieri, banii pentru nucleul industriei de aparare pentru anul in curs, conform prevederilor legii 2322016 care stipuleaza ca Executivul este obligat sa asigure continuitatea functionarii uzinelor de armament din tara noastra, cu sume alocate de la bugetul de stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )