Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Subventia de 200 euro pentru cumpararea unui computer va putea fi acordata anul acesta pentru 10.000 elevi si studenti; Modelul de business care are tot mai mult succes in Romania; Romanii iau medicamente ca pe bomboane. Peste 200 de mil

Hotnews Hotnews,
 Business report: Subventia de 200 euro pentru cumpararea unui computer va putea fi acordata anul acesta pentru 10.000 elevi si studenti; Modelul de business care are tot mai mult succes in Romania; Romanii iau medicamente ca pe bomboane. Peste 200 de mil

Pensiile de serviciu au costat bugetul de stat 8 miliarde de lei in 2018, cu peste 15% mai mult decat in 2017. Peste 148. 000 de oameni au luat. Trei unitati romanesti in Top 100 al celor mai mari poluatori din Europa. Sucursalele Rovinari si Turceni ale Complexului Energetic Oltenia si combinatul siderurgic Arcelor Mittal Galati. continuă pe Hotnews

POTRIVIT UNEI HOTARARI A GUVERNULUI: Elevii si studentii vor primi bani pentru achizitionarea unui computer

Guvernul a adoptat, in sedinta de astazi, o hotarare prin care se acorda tinerilor, elevilor si studentilor pana in 26 de ani cate 200 de euro pentru achizitionarea unui computer.

Proiectul de buget al Primariei Capitalei, in dezbatere publica: 370 de milioane de euro pentru infrastructura, 53 de milioane de euro pentru lacasuri de cult

Proiectul de buget al Primariei Capitalei pentru 2019 prevede peste 370 de milioane de euro pentru infrastructura, modernizarea transportului in comun si reabilitarea arterelor, 85 de milioane de euro pentru domeniul sanatatii, 38 de milioane de euro.

Finantare de circa 2 mld. euro pentru proiecte de infrastructura in Romania aprobata de Comisia Europeana: 1 mld. euro doar pentru autostrada de centura a Capitalei

O finantare de circa 1,9 miliarde de euro pentru patru proiecte majore in Romania a fost aprobata marti de catre Comisia Europeana. Nu mai putin de 1 miliard de euro se duc catre proiectele rutiere de pe Centura Capitalei: 51 de km din autostrada de centura A0 pe zona sud) si pe proiectele de largire si noduri rutiere de la Mogosoaia, Domnesti, Berceni si Oltenita. Alti 100 de milioane de euro merg la metrou pe Magistrala 2.

PLANUL JUNCKER: Fonduri europene de peste 170 milioane de euro pentru studenti si IMM-uri din Romania

Comisia Europeana CE) a anuntat, joi, ca Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara va beneficia de peste 170 milioane de euro pentru studenti si intreprinderi mici si mijlocii.

FEI ofera fonduri de 170 de milioane de euro pentru IMM-urile si studentii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat miercuri patru acorduri de finantare in Romania, prin care tara noastra va beneficia de fonduri de peste 170 de milioane de euro pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si pentru a credita studentii care vor sa-si continue cursurile in strainatate.

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

ACTUALIZARE Social-democratii: Copiii ar fi primit alocatiile majorate inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari ------ Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor pentru copii anul acesta, au anuntat, astazi, reprezentantii Partidului Social Democrat.

Focuri de arma in Iasi pentru prinderea unui sofer! Acesta a refuzat sa se legitimeze si a luat un politist pe capota

Politistii din Iasi au tras mai multe focuri de arma joi dimineata pentru prinderea unui sofer care a refuzat sa opreasca la semnele agentilor. Mai mult, acesta a luat pe capota un politist local care a fost.

MOL Romania investeste 425.000 euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Marie Curie

MOL Romania investeste 425. 000 euro in constructia unui heliport pe acoperisul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii M. Curie. Lucrarile vor incepe in toamna anului 2019.

Finantari de peste 170 de milioane de euro pentru studentii si intreprinderile mici si mijlocii din Romania

Fondul European de Investitii FEI) a semnat patru acorduri de finantare in Romania, prin care studentii si IMM-urile vor beneficia de peste 170 de milioane de euro, potrivit comunicatului emis miercuri.

Comisia Europeana aproba finantari de 2 miliarde de euro pentru infrastructura Romaniei. 1 miliard de euro, doar pentru centura Bucurestiului

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat astazi, 2 aprilie, finantarea a patru proiecte majore in Romania - Retea de infrastructura rutiera integrata pentru zona orbitala din.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )