Libnet.ro
UNICEF

08:00

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Guvernul va aloca 1,3 miliarde euro pentru alocatiile copiilor in acest an

ACTUALIZARE Social-democratii: Copiii ar fi primit alocatiile majorate inca de luna trecuta daca Iohannis nu ar fi fost primul presedinte din istoria Romaniei care a blocat bugetul propriei tari ------ Guvernul va aloca in total 1,3 miliarde euro pentru plata alocatiilor pentru copii anul acesta, au anuntat, astazi, reprezentantii Partidului Social Democrat. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta: imprumutul de 3 miliarde de euro are cel mai mare cost din istoria Romaniei. Osa platim dobanda de 2,2 miliarde euro

Imprumutul de 3 miliarde euro luat recent de Guvern are cel mai mare cost din istoria Romaniei, deoarece vom plati dobanda de 2,2 miliarde euro, a declarat duminica liderul Pro Romania Victor Ponta.

POTRIVIT ACUE: Retelele de electricitate au nevoie de investitii de peste 10 miliarde euro

Retelele de transport si distributie a energiei electrice au nevoie de investiti de peste 10 miliarde de euro pentru inlocuirea infrastructurii cu durata de viata depasita, potrivit unui comunicat al Federatiei Asociatiilor Companiilor de Utilitati din Energie ACUE).

Germania ia viteza in retea. La licitatia de frecvente 5G s-a depasit pragul de 1.2 miliarde euro

Trei giganti si un pitic in telecomunicatii participa la licitatia pentru frecventele folosite in tehnologia 5G, care urmeaza a fi generalizata in Germania. Licitatia a inceput saptamana trecuta. La runda a 85-a, din 28 martie, suma totala licitata a fost de 1. 000 euro, dupa cum inregistreaza joi site-ul Agentiei federale de Retea, Bundesnetzagentur. de. Sumele colectate la final merg la bugetul federal.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )