Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bute a inceput pregatirea pentru meciul din decembrie

România Liberă România Liberă,
Bute a inceput pregatirea pentru meciul din decembrie

Lucian Bute este in cantonament in Filipine. Acolo, boxerul roman se pregateste pentru meciul cu Roberto Bolonti, din luna decembrie. continuă pe România Liberă

Lukoil: Sechestrul pe conturi si stocuri a fost ridicat. Rafinaria incepe pregatirea pentru pornire

Sechestrul pe conturile si stocurile Lukoil a fost ridicat. Compania a anuntat in acelasi timp ca rafinaria incepe pregatirea pentru pornirea instalatiilor tehnologice. Asta dupa ce, in urma cu doar o zi.

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice

Castigatorii licitatiilor deschise organizate pentru lucrari din fonduri publice.

Lotul Ungariei soseste la Bucuresti, vineri, pentru meciul cu Romania

Lotul nationalei Ungariei va sosi la Bucuresti, vineri, in vederea meciului cu Romania din preliminariile Euro 2016. Avionul din directia Budapesta va ateriza pe Aeroportul Internatonal Henri Coanda in jurul orei 12.

Lotul Ungariei pentru meciul cu Romania. Probleme in defensiva

Selectionerul Pal Dardai a anuntat lotul nationalei Ungariei pentru urmatoarele doua meciuri, primul fiind cu Romania, pe data de 11 octombrie, pe Arena Nationala din Bucuresti. Dardai a fost nevoit sa-i inlocuiasca pe doi dintre fundasi dupa ce acestia s-au accidentat la echipele de club.

Administratorul firmei care se ocupa cu lucrarile pe autostrada din nordul Greciei a fost inculpat pentru ucidere din culpa

Autoritatile elene l-au inculpat pe administratorul companiei care efectua lucrari pe autostrada din Grecia unde a avut loc accidentul in lant provocat de un roman pentru ucidere din culpa, transmite.

Programul Prima Casa va fi extins si pentru romanii din diaspora

Programul Prima casa va fi extins si pentru romanii care locuiesc in strainatate, potrivit unui proiect de Hotarare de Guvern postat astazi pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, la rubrica Transparenta decizionala.

Programul Prima Casa, extins pentru romanii din strainatate

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele acestui an, informeaza Mediafax.

Veste proasta pentru Romania din partea UE: A fost cea mai ABRUPTA scadere economica

Eurostat a anuntat ca la sfarsitul trimestrului II din 2014, Romania a inregistrat cea mai abrupta cadere economica din Uniunea Europeana. Tara noastra se situeaza pe primul loc in U. E in luna august.

Romanul care a provocat moarte pe autostrada din Grecia a fost ARESTAT pentru omor din culpa

Romanul care a semanat haos pe o autostrada din nordul Greciei a fost arestat pentru omor din culpa! Cinci oameni au murit si alti 30 au fost internati in spital, dupa ce TIR-ul condus de acesta a izbit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2199 seconds )