Libnet.ro
UNICEF

15 Iun.

Lukoil: Sechestrul pe conturi si stocuri a fost ridicat. Rafinaria incepe pregatirea pentru pornire

B1 B1,
Lukoil: Sechestrul pe conturi si stocuri a fost ridicat. Rafinaria incepe pregatirea pentru pornire

Sechestrul pe conturile si stocurile Lukoil a fost ridicat. Compania a anuntat in acelasi timp ca rafinaria incepe pregatirea pentru pornirea instalatiilor tehnologice. Asta dupa ce, in urma cu doar o zi. continuă pe B1

Lukoil: Sechestrul pe conturi si stocuri a fost ridicat

Sechestrul pe conturile bancare si stocurile comerciale de produse ale Petrotel-Lukoil, dispuse ca masuri asiguratorii zilele trecute, au fost ridicate, a anuntat marti compania, precizand ca rafinaria incepe.

Lukoil anunta ca sechestrul pe conturi si stocuri comerciale a fost ridicat, la o zi dupa ce premierul Victor Ponta ii criticase pe procurori

Rafinaria Petrotel Lukoil anunta, marti, ca sechestrul instituit pe conturile bancare si stocurile comerciale de produse ale societatii, astfel ca va incepe procedurile de pregatire pentru repornirea instalatiilor tehnologice, a caror oprire incepuse vineri, in urma unor perchezitii ale Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti efectuate intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani cu un prejudiciu de 230 de milioane de euro. Anuntul vine la mai putin de o zi dupa ce premierul Victor Ponta ii criticase voalat pe procurori pentru sechestrul instituit.

VIDEO: Sechestrul pe conturile si stocurile Lukoil a fost ridicat

Rafinaria Petrotel-Lukoil se pregateste pentru repornire dupa ce sechestrul pe conturile bancare si stocurile comerciale de produse a fost ridicat, a anuntat marti compania.

ştiri de la B1

actualitate, 15 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,273 seconds )