Libnet.ro
UNICEF

05:15

Buzau: Un incendiu a izbucnit la subsolul unui hotel din cauza suprasolicitarii unui transformator (VIDEO)

B1 B1,
Buzau: Un incendiu a izbucnit la subsolul unui hotel din cauza suprasolicitarii unui transformator (VIDEO)

Flacari inalte de cativa metri au izbucnit la subsolul unui hotel aflat in centrul orasului Buzau, dupa ce un transformator a luat foc din cauza suprasolicitarii, informeaza B1 TV. La sursa erau conectate. continuă pe B1

Incendiu la mansarda unui bloc din Bucuresti. Toti locatarii au fost evacuati

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la mansarda unui bloc de sase etaje, din zona 1 Decembrie din Capitala, pompierii intervenind cu 15 autospeciale de stingere si evacuand toti locatarii, potrivit.

Circa 2 400 de persoane au fost evacuate in sud-vestul Spaniei din cauza unui incendiu de padure

Aproximativ 2 400 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu de padure care a izbucnit in zona muntilor Sierra de Gata din Spania, informeaza Reuters. Incendiul a distrus deja 6 500 de hectare de padure.

Spania: Circa 1.400 de persoane au fost evacuate in regiunea Extremadura din cauza izbucnirii unui incendiu

Circa 1. 400 de persoane au fost evacuate in cursul noptii de joi spre vineri in regiunea spaniola Extremadura din cauza izbucnirii unui incendiu. Pompierii nu reusisera sa controleze flacarile, actiunea fiind.

Peste 1.500 de oameni au fost EVACUATI in Spania, din cauza unui incendiu de vegetatie

Autoritatile spaniole au evacuat peste 1. 500 de persoane din cauza unui puternic incendiu de vegetatie.

Luare de ostatici intr-un hotel din Mali: 12 morti, printre care 5 militari

Douasprezece persoane, printre care cinci militari din Mali, au fost ucisi in timpul luarii de ostatici dintr-un hotel din Sevare, in centrul Mali, conform unui bilant comunicat astazi de responsabili ai armatei si guvernului din Mali, transmit agentiile de presa AFP si Reuters.

Primarul municipiului Rovinari a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari, Dorin Filip, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, informeaza Mediafax. Politistii au fost sesizati sambata, in jurul orei 9:00, ca primarul din.

Atacul terorist dintr-un hotel din Mali soldat cu 12 morti

Bilantul de ultima ora al atacului terorist comis ieri la un hotel din centrul statului Mali a ajuns la 12 morti, anunta Guvernul de la Bamako, citat de Reuters, anunta Mediafax.

Luare de ostatici la un hotel din Mali

Luarea de ostatici care a avut loc la un hotel din centrul statului Mali s-a incheiat, mai multi captivi fiind eliberati, anunta surse militare citate de site-ul News24. com, conform Mediafax. Operatiunea.

Atac terorist soldat cu sapte morti la un hotel din Mali

Patru militari, doi militanti islamisti si un cetatean strain au murit intr-un atac terorist comis vineri la un hotel din centrul statului Mali, informeaza Fox News. Potrivit colonelului.

Concediu distrus din cauza unui generator de curent vechi de 30 de ani: Proprietarul hotelului spune ca se incearca scoaterea lui din afaceri

Un generator de curent montat de patronul unui complex hotelier, in statiunea Mamaia a devenit inamicul numarul 1 pentru turistii care se plang ca le-a fost stricat concediul din cauza zgomotului infernal se aude.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )