Libnet.ro
UNICEF

01:05

Buzaul va avea o noua Unitate de Primiri Urgente la Spitalul Judetean

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Buzaul va avea o noua Unitate de Primiri Urgente la Spitalul Judetean

Realizarea unei noi Unitati de Primiri Urgente la Spitalul Judetean din municipiul Buzau este un proiect la care autoritatile din Buzau lucreaza deja de mai bine de trei ani si dupa ce s-au facut planuri doar pe hartie, s-au reactualizat documente, s-a organizat o prima licitatie si s-au semnat contracte, realizarea celei mai mari investitii din domeniul medical, din judet, a intrat in linie dreapta. continuă pe Ziarul Bursa

Amenajarea noii Unitati de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau, in faza de proiectare

Cea mai ampla lucrare de reabilitare la Spitalul Judetean Buzau pare aproape de materializare. Conducerea Consiliului Judetean Buzau a anuntat ca s-a incheiat licitatia pentru desemnarea constructorului care se va ocupa atat de proiectul tehnic al cat si executia lucrarilor de reabilitare a Unitatii Primiri Urgente.

Spitalul judetean Deva a fost reorganizat pentru a prelua pacientii din Hunedoara si imprejurimi

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a fost reorganizat pentru a prelua pacientii din Hunedoara si imprejurimi, internati pana in prezent la spitalul municipal Hunedoara.

Spitalul Judetean Sibiu creste capacitatea de tratare a pacientilor de coronavirus cu 10 paturi de ATI

Spitalul Judetean Sibiu creste capacitatea de tratare a pacientilor cu forme grave de coronavirus cu 10 paturi de ATI. Judetul Sibiu ramane cu cea mai mare incidenta din tara, 7,63, chiar daca cifrele au scazut constant in ultima saptamana, scrie News.

COVID-19. 22 de paturi la sectia ATI de la Spitalul Judetean de Urgenta Sibiu, cu 10 mai multe ca la inceputul anului

Sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) aproape ca si-a dublat numarul de paturi pentru bolnavii cu COVID-19. Este o veste buna, in contextul in care judetul Sibiu are.

Incompetenta si nepotism la Spitalul Judetean Vrancea, unde manager este verisoara prefectului, el insusi fost sofer

Nicusor Halici, candidat PSD la Camera Deputatilor in Vrancea, trage semnalul de alarma cu privire la managementul defectuos al Spitalului Judetean Vrancea. Din primavara, unitatea medicala este condusa de un medic stomatolog de la tara, a carui principala calitate este rudenia cu prefectul PNL al judetului, Gheorghita Berbece.

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean din Galati. 27 de cadre medicale au fost testate pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2

Marti, directorul Spitalului Judetean Sf. Andrei, din Galati, a anuntat ca trei sectii ale unitatii medicale vor fi inchise pentru dezinfectie terminala, scrie Agerpres. 27 de cadre medicale au fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )