Libnet.ro
UNICEF

12:46

Buzaul, judetul cu cea mai mare rata a somajului din tara

Adevărul Adevărul,
Buzaul, judetul cu cea mai mare rata a somajului din tara

La inceput de an, judetul Buzau inregistreaza cea mai mare rata a somajului din tara, fiind totodata pe locul doi la capitolul someri neindemnizati. in total, la nivelul judetului sunt circa 13. 500 de someri. continuă pe Adevărul

Aproape 60.000 de laptopuri pentru 1.073 de licee. Sorin Cimpeanu: Au fost alese liceele cu cea mai mare rata de abandon scolar. Valoarea licitatiei, 122,4 milioane de lei (VIDEO)

Un numar de 1. 073 de licee, care au inregistrat cea mai scazuta rata de promovabilitate, vor primi un total de 59. 072 de laptopuri, ce au fost achizitionate prin programul ROSE, intr-o licitatie cu o valoare de.

Romania, o tara de someri: topul localitatilor cu cea mai mare rata de somaj din Romania

Am tot auzit in ultimul an ca pandemia a lasat foarte multi oameni fara un loc de munca. Acum, vedem si niste cifre clare asociate acestui trend ingrijorator. in mod oficial, cand vine.

Marcel Ciolacu: Abrogarea legii PSD prin care interziceam vanzarea companiilor romanesti in plina criza este cea mai mare crima economica

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca abrogarea legii prin care se interzicea vanzarea companiilor romanesti in plina criza este cea mai mare crima economica. Ne vom opune in Parlament, anunta liderul social-democrat.

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANTI-COVID-19: RECOMANDARI SI PRECAUTII ANDREEA-ANAMARIA MOLDOVAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL SANATATII: Cea mai mare provocare din acest moment este disponibilitatea vaccinului

Vaccinarea anti-Covid reprezinta o speranta in derulare pentru a ne putea relua viata normala asa cum dorim, sustine Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Domnia sa precizeaza insa ca viata normala trebuie sa fie grevata in continuare de o grija mai mare pe care am invatat sa o avem, dublata de o precautie pe care am invatat sa o respectam si pe care de multe ori am adoptat-o instinctiv.

VIDEOCONFERINTA BURSA: VACCINAREA ANDREEA-ANAMARIA MOLDOVAN, SECRETAR DE STAT IN MINISTERUL SANATATII: Cea mai mare provocare din acest moment este disponibilitatea vaccinului

Vaccinarea anti-Covid reprezinta o speranta in derulare pentru a ne putea relua viata normala asa cum dorim, sustine Andreea-Anamaria Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. Domnia sa precizeaza insa ca viata normala trebuie sa fie grevata in continuare de o grija mai mare pe care am invatat sa o avem, dublata de o precautie pe care am invatat sa o respectam si pe care de multe ori am adoptat-o instinctiv.

Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat).

Marcel Ciolacu: Citu, vanzatorul Romaniei! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vanzarea companiilor romanesti in plina criza economica e cea mai mare crima economica. Ne vom opune

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD se va opune initiativei guvernamentale de a abroga legea prin care se interzicea vanzarea companiilor romanesti in plina criza, catalogand abrogarea actului normativ.

Programul de imunizare din Israel, rezultate promitatoare: Mai putin de 0,1% dintre varstnicii vaccinati au contractat noul coronavirus

Programul de imunizare anti-COVID-19 derulat in Israel, tara cu cea mai mare rata de vaccinare, prezinta rezultate promitatoare, potrivit cifrelor anuntate luni de Ministerul Sanatatii, relateaza BBC.

Hoarda de pe Reddit a pus ochii pe o balena mai mare. Micii investitori ataca piata argintului, acesta a ajuns deja la maximul ultimilor 8 ani

Preturile argintului au urcat luni pana la maximele ultimelor cinci luni, actiunile companiilor miniere de profil au crescut, iar site-urile care vand monede din acest metal pretios s-au trezit coplesite dupa ce micii investitori si-au mutat atentia catre argint, intr-un nou episod al freneziei bursiere care a pus pe jar pietele financiare, transmite Reuters. 32 Cotatia argintului a trecut de 30 dolariuncie pentru prima oara dupa 2013 si este cale sa consemneze cea mai mare scumpire zilnica de dupa 2008. 50 Indicii bursieri europeni au inceput ziua de luni pe plus, revenind dupa cea mai rea saptamana de dupa luna octombrie cu ajutorul actiunilor companiilor miniere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )