Libnet.ro
UNICEF

01:05

Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Adevărul Adevărul,
Economia Rusiei, cea mai mare cadere din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat). continuă pe Adevărul

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters. Economia SUA a avut cel mai rau an din 1946 incoace.

Economia Rusiei a inregistrat in 2020 cea mai grava contractie din ultimii 11 ani

Produsul Intern Brut al Rusiei a inregistrat anul trecut o contractie de 3,1% in contextul pandemiei de coronavirus, acesta fiind cel mai grav declin din ultimii 11 ani, conform unei estimari preliminare publicate luni de Institutul National de Statistica Rosstat), transmite Reuters si Agerpres.

Flota militara americana isi trimite a treia nava in Marea Neagra - cea mai mare prezenta din ultimii trei ani

SUA trimit o treia nava militara in Marea Neagra, intarindu-si prezenta in regiunea strategica. Distrugatorul USS Porter a intrat in Marea Neagra cu o patrula de rutina, pe 28 ianuarie, alaturandu-se distrugatorului USS Donald Cook si petrolierului de completare USNS Laramie, a anuntat Marina americana intr-un comunicat.

VICTOR GANSAC, SAFETECH INNOVATIONS: Bursa si piata AeRO ne ofera cea mai mare oportunitate de crestere

Vom propune o politica de distribuire de dividende combinta cu actiuni gratuite prin capitalizarea profiturilor, spune directorul Safetech * Valoare de piata de 75 milioane lei, dupa prima zi de tranzactionare Listarea Safetech Innovations SAFE) la bursa ofera companiei cea mai mare oportunitate de crestere, impreuna cu mentinerea pachetului majoritar de actiuni, a spus vineri Victor Gansac, co-fondator si director general al furnizorului de servicii de securitate cibernetica, cu ocazia intrarii la tranzactionare a titlurilor SAFE, in piata AeRO a Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Aproape 60.000 de laptopuri pentru 1.073 de licee. Sorin Cimpeanu: Au fost alese liceele cu cea mai mare rata de abandon scolar. Valoarea licitatiei, 122,4 milioane de lei (VIDEO)

Un numar de 1. 073 de licee, care au inregistrat cea mai scazuta rata de promovabilitate, vor primi un total de 59. 072 de laptopuri, ce au fost achizitionate prin programul ROSE, intr-o licitatie cu o valoare de.

BURSELE LUMII Bursele europene si americane au incheiat cea mai rea saptamana din ultimele trei luni

Pietele actiunilor din Europa au scazut vineri, incheind cea mai rea saptamana de dupa octombrie 2020, din cauza temerilor generate de incetinirea livrarilor de vaccinuri impotriva Covid-19.

Wall Street revine dupa cea mai proasta saptamana din octombrie

Bursa din New York a crescut luni, dupa ce saptamana trecuta a trecut printr-o febra speculativa, piata suferind cele mai mari pierderi saptamanale din octombrie, potrivit AFP.

Pretul argintului a crescut luni cu 8%. Este cel mai ridicat nivel din ultimii opt ani

Pretul argintului a crescut luni, pe masura ce boomul alimentat de Reddit in stocurile foarte scurtate pare sa se revarse pe piata metalelor. Futures-urile pe argint au crescut cu 8% pana la 29,06 dolari pe.

Cum a aparut cuvantul OK? Cea mai populara abreviere din limba engleza era, de fapt, o gluma

Este probabil cel mai cunoscut cuvant din lume si unul dintre cele mai utilizate. Se estimeaza ca s-a raspandit in 600 de limbi si dialecte. Este greu de stabilit originea precisa a expresiei OK, dar o ipoteza este ca a pornit de la o gluma.

Hoarda de pe Reddit a pus ochii pe o balena mai mare. Micii investitori ataca piata argintului, acesta a ajuns deja la maximul ultimilor 8 ani

Preturile argintului au urcat luni pana la maximele ultimelor cinci luni, actiunile companiilor miniere de profil au crescut, iar site-urile care vand monede din acest metal pretios s-au trezit coplesite dupa ce micii investitori si-au mutat atentia catre argint, intr-un nou episod al freneziei bursiere care a pus pe jar pietele financiare, transmite Reuters. 32 Cotatia argintului a trecut de 30 dolariuncie pentru prima oara dupa 2013 si este cale sa consemneze cea mai mare scumpire zilnica de dupa 2008. 50 Indicii bursieri europeni au inceput ziua de luni pe plus, revenind dupa cea mai rea saptamana de dupa luna octombrie cu ajutorul actiunilor companiilor miniere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )