Libnet.ro
UNICEF

17:45

Buzoianca Adriana Petcu, avizata favorabil in comisiile parlamentare pentru Ministerul Apelor si Padurilor

Adevărul Adevărul,
Buzoianca Adriana Petcu, avizata favorabil in comisiile parlamentare pentru Ministerul Apelor si Padurilor

Adriana Petcu, propusa pentru functia de ministru al Apelor si Padurilor, a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor reunite pentru Mediu din Parlament, cu 17 voturi pentru si 7 impotriva. Fosta sefa a Directiei Apelor Buzau - Ialomita a depus miercuri seara juramantul de investitura, la Palatul Cotroceni, iar de la ora 21. 00 a participat la prima sedinta de Guvern. continuă pe Adevărul

O buzoianca, ministrul Apelor si Padurilor. De ce a spus Dragnea despre Adriana Petcu ca a castigat in justitie si este un subiect inchis

Buzoianca Adriana Petcu va conduce Ministerul Apelor si Padurilor, conform anuntului facut marti de Liviu Dragnea, presedintele PSD. Detine functia de director in cadrul Administratiei Bazinale de Apa Buzau-Ialomita, cu sediul in Buzau, functie care va ramane vacanta dupa preluarea portofoliului. Ea a fost acuzata de ANI, in 2014, de conflict de interese.

Ministrul propus al Apelor si Padurilor, Adriana Petcu: Vreau sa dezvolt o metodologie pentru concesionare, sa deblocam aceasta situatie

Miinistrul propus pentru Ape si Paduri, Adriana Petcu, a primit miercuri aviz favorabil din partea comisiilor reunite pentru Mediu din Parlament, cu 17 voturi pentru si 7 impotriva.

Alexandru Petrescu, propus pentru a conduce Ministerul Economiei, a primit aviz pozitiv in comisiile parlamentare

Viitorul ministru al Economiei, Alexandru Petrescu, a declarat, in timpul audierilor in comisiile parlamentare, ca ar dori sa restructureze complexurile energetice Oltenia si Hunedoara, companii care nu se afla in subordinea Ministerului Economiei, ci la Ministerul Energiei.

Ministrul propus al Economiei a primit aviz pozitiv in comisiile parlamentare

Viitorul ministru al Economiei, Alexandru Petrescu, a declarat, in timpul audierilor in comisiile parlamentare reunite pentru industrii si servicii si pentru politica economica, reforma si privatizare, ca ar dori sa restructureze complexurile.

Perlele ministrilor propusi din cadrul audierilor in comisiile parlamentare. Cuc nu promite autostrazi, iar Birchall vede in Romania gradina Maicii Domnului. Ministrul propus al Sanatatii, Florian Bodog: Nu iau spaga ca medic

Audierile ministrilor propusi din comisiile parlamentare nu au fost lipsite de declaratii mai mult sau mai putin fericite. Razvan Cuc si Ana Birchall s-au remarcat prin cateva afirmatii controversate.

Perlele ministrilor propusi din cadrul audierilor in comisiile parlamentare. Cuc nu promite autostrazi, iar Birchall vede in Romania gradina Maicii Domnului. Olguta Vasilescu, intrebata care este numarul la care pot suna copiii abuzati: E ceva cu sase, in

Audierile ministrilor propusi din comisiile parlamentare nu au fost lipsite de declaratii mai mult sau mai putin fericite. Razvan Cuc si Ana Birchall s-au remarcat prin cateva afirmatii controversate.

Perlele ministrilor propusi din cadrul audierilor in comisiile parlamentare. Cuc nu promite autostrazi, iar Birchall vede in Romania gradina Maicii Domnului

Audierile ministrilor propusi din comisiile parlamentare nu au fost lipsite de declaratii mai mult sau mai putin fericite. Razvan Cuc si Ana Birchall s-au remarcat prin cateva declaratii care vor alimenta ironiile din spatiul virtual o lunga p .

Ministrii guvernului Grindeanu sunt audiati in comisiile parlamentare. Miercuri seara depun juramantul

Cei 26 de ministri ai guvernului Grindeanu vor fi audiati, miercuri dimineata, in comisiile parlamentare, urmand ca premierul desemnat sa ceara votul de investire din partea Parlamentului in cadrul unei sedinte de plen care va incepe la ora 15. Daca.

Ministrii Cabinetului Grindeanu sunt audiati in comisiile parlamentare

Ministrii Cabinetului Grindeanu sunt audiati, miercuri dimineata, in comisiile parlamentare, urmand ca de la ora 15. 00, premierul desemnat sa ceara votul de investire din partea Parlamentului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )