Libnet.ro
UNICEF

01:05

C'Art Fest anunta ca i trimite ministrul Culturii un tricou PE CARE / Cadoul, facut dupa ce Breaz a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romnia

Hotnews Hotnews,
 C

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care. continuă pe Hotnews

Greseala gramaticala, marca Ministrul Culturii, sanctionata

Pagina de Facebook a festivalului international de arte C 'Art Fest anunta, dupa ce ministrul Culturii a spus ca Eminescu este cel mai mare poet CARE l-a dat Romania, ca ii va trimite un tricou imprimat cu explicatii privind cazurile in care se foloseste pe care si cele in care este corect care.

Ministrul Culturii nu se dezice: O noua zi, aceeasi GRESEALA GRAMATICALA. A comis-o chiar pe scena Ateneului Roman

Ziua si gafa pentru ministrul Culturii, Daniel Breaz. Chiar la ceremoniile organizate de Ziua Culturii Nationale, acesta a facut o greseala gramaticala flagranta in discursul pe care l-a sustinut pe scena.

MINISTRUL CULTURII: Va urez sa aveti har, virtuti si creatie inalta

La ceas aniversar, va urez sa aveti har, virtuti si creatie inalta tuturor celor care sunteti parte a acestei culturi care se deschide, ca o Valoare in sine, catre universalitate, definindu-ne si protejandu-ne identitatea nationala! La multi ani!, transmite ministrul Culturii.

Ministrul Culturii s-a facut de ras. Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania! Ce alte greseli a facut demnitarul

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit la Digi24, intr-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, despre ce reprezinta pentru el ca roman, ca si cadru didactic poetul Mihai Eminescu. Exprimarea a lasat, insa, de dorit, ministrul facand mai multe cacofonii si greseli gramaticale.

Ministrul Culturii, intrebat despre prezenta lui Adrian Severin la Ateneu:Ce voiati, sa stea pe scari?Ce a fost rau ca a stat in loja respectiva?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu, potrivit hotnews. ro.

Ministrul Culturii, ntrebat despre prezenta lui Adrian Severin la ceremonia de la Ateneu: Ce a fost rau ca a stat n loja respectiva? Ce voiati, sa stea pe scari?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul ministru de Externe Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat imediat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu.

Tomac, catre ministrul Culturii: Ai marea sansa sa-i depasesti pe Genunche si pe Pamblica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a ironizat, luni seara, pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, pentru greseala gramaticala a acestuia, afirmand ca ce naste din Dancila, agramat este si ca acesta are sansa sa-i depaseasca pe genunche PLM Pop Liviu Marian) si pe paMblica Valentin Popa, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )