Libnet.ro
UNICEF

17:45

Ministrul Culturii s-a facut de ras. Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania! Ce alte greseli a facut demnitarul

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii s-a facut de ras. Eminescu e cel mai mare poet CARE l-a dat Romania! Ce alte greseli a facut demnitarul

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a vorbit la Digi24, intr-un dialog cu Cosmin Prelipceanu, despre ce reprezinta pentru el ca roman, ca si cadru didactic poetul Mihai Eminescu. Exprimarea a lasat, insa, de dorit, ministrul facand mai multe cacofonii si greseli gramaticale. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, intrebat despre prezenta lui Adrian Severin la Ateneu:Ce voiati, sa stea pe scari?Ce a fost rau ca a stat in loja respectiva?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul europarlamentar PSD Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu, potrivit hotnews. ro.

Ministrul Culturii, ntrebat despre prezenta lui Adrian Severin la ceremonia de la Ateneu: Ce a fost rau ca a stat n loja respectiva? Ce voiati, sa stea pe scari?

Daniel Breaz, ministrul Culturii, nu vede nicio problema in faptul ca fostul ministru de Externe Adrian Severin, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita si trafic de influenta si eliberat conditionat in 2017, a stat imediat in spatele presedintelui Klaus Iohannis si al oficialilor europeni in cadrul ceremoniei oficiale de preluare a presedintiei Consiliului UE, desfasurata la Ateneu.

Tomac, catre ministrul Culturii: Ai marea sansa sa-i depasesti pe Genunche si pe Pamblica

Presedintele PMP, Eugen Tomac, l-a ironizat, luni seara, pe ministrul Culturii, Daniel Breaz, pentru greseala gramaticala a acestuia, afirmand ca ce naste din Dancila, agramat este si ca acesta are sansa sa-i depaseasca pe genunche PLM Pop Liviu Marian) si pe paMblica Valentin Popa, potrivit Mediafax.

Divortul anului. Cum a ajuns cel mai bogat om al planetei sa-i trimita fotografii indecente unei jurnaliste

E divortul anului. Miliardarul american Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume, divorteaza de sotia MacKenzie, dupa 25 de ani, potrivit unui anunt oficial facut zilele trecute. in spatele mesajului civilizat.

Cel mai popular ou de pe Instagram! Are peste 30 de milioane de likeuri

O poza cu un simplu ou a strans 30 de milioane de like-uri si astfel a devenit cea mai placuta fotografie de pe Instagram.

Rata NPL-urilor din China, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Rata creditelor neperformante NPL) din portofoliile bancilor comerciale chineze a atins, anul trecut, cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu, respectiv 1,89% din totalul imprumuturilor, din cauza incetinirii cresterii economice, informeaza Reuters.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, din cauza disputei intre Congres si presedintele Donald Trump, a intrat sambata in a 22-a zi si totodata in istorie: este cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite, transmite Reuters,.

Blocaj guvernamental: Cel mai lung shutdown din istoria SUA

Blocajul partial al administratiei americane, generat de cererea presedintelui Donald Trump ca membrii Congresului sa aprobe 5. 7 miliarde de dolari pentru finantarea zidului de la granitia cu Mexicul, a intrat in a 22-a zi, fiind cel mai lung shutdown din istoria Statelor Unite si fara perspectiva de a se incheia prea curand, transmite Reuters.

SOC TOTAL! Cum arata cea care l-a DIVORTAT pe cel mai bogat om din lume. Ea inca e maritata... (FOTO)

Cel mai bogat om din lume, fondatorul companiei Amazon, Jeff Bezos, a luat prin surprindere, miercuri, o lume intreaga, anuntand ca divorteaza de sotie, dupa 25 de ani de casnicie. Dupa anuntul.

Cel mai aplaudat discurs: Donald Tusk a dat clasa politicienilor romani

Romania a preluat oficial, joi seara, presedintia Consiliului Uniunii Europene. Au rostit discursuri Klaus Iohannis, Calin Popescu Tariceanu, Florin Iordache, Antonio Tajani, Donald Tusk, Jean Claude Juncker si Viorica Dancila. Cel mai aplaudat discurs.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )