Libnet.ro
UNICEF

01:05

CAB judeca astazi cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAB judeca astazi cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca astazi cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Curtea de Apel Bucuresti va judeca vineri cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat.

Cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei, amanata

ACTUALIZARE 13:59 Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 12 octombrie discutarea cererii de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. ------ Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca astazi cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea tortionarului Alexandru Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii, anunta News. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )