Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Adevărul Adevărul,
Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. continuă pe Adevărul

Curtea de Apel Bucuresti va judeca vineri cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat.

Curtea de Apel Bucuresti judeca cererea tortionarului Alexandru Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti judeca vineri cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii, anunta News. ro.

CAB judeca astazi cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei

Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca astazi cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Cererea tortionarului Visinescu de intrerupere a executarii pedepsei, amanata

ACTUALIZARE 13:59 Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 12 octombrie discutarea cererii de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii. ------ Curtea de Apel Bucuresti CAB) judeca astazi cererea de intrerupere a executarii pedepsei din motive medicale formulata de tortionarul Alexandru Visinescu, fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

Tortionarul Alexandru Visinescu ar putea scapa de inchisoare

Curtea de Apel Bucuresti judeca, vineri, cererea formulata de tortionarul Alexandru Visinescu privind intreruperea executarii pedepsei pe motive medicale. El a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru crime impotriva umanitatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )