Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cabana Postavaru, lovita din nou de un urs: Cu stricaciuni a plecat si cu ce a plecat animalul din interior (FOTO)

B1 B1,
Cabana Postavaru, lovita din nou de un urs: Cu stricaciuni a plecat si cu ce a plecat animalul din interior (FOTO)

Un urs a patruns din nou, vineri seara, in interiorul Cabana Postavarul din Poiana Brasov. Din fericire, un jandarm si cabanierul care se afla inauntru au reusit sa fugareasca animalul, dar nu. continuă pe B1

Ursul de la Postavaru loveste din nou. S-a intors la cabana si a fugit de acolo cu o punga de zahar si o cutie cu bomboane - FOTO

Ursul care a intrat deja in cabana Postavaru de doua ori de la inceputul lunii a revenit vineri seara, a distrus usa de la intrare si a fugit cu o punga de zahar si o cutie de bomboane. Potrivit.

Ursul a coborat din nou la Cabana Postavaru. A furat zahar si bomboane

Un urs a coborat din nou in aceasta seara la Cabana Postavaru. Este a patra orara intr-o saptamana cand animalul coboara la cabana, fara sa fie agresiv.

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, pentru a patra oara intr-o saptamana; acesta a luat din cabana zahar si bomboane

Un urs a coborat din nou la Cabana Postavaru, vineri seara, pentru a patra oara intr-o saptamana, animalul fortand usa si intrand in cabana, de unde a luat o punga cu zahar si o cutie cu bomboane, relateaza News. ro.

O stea a explodat, a supravietuit, apoi a explodat din nou dupa 60 de ani. Cercetatorii nu inteleg acest caz

Astronomii au descoperit o stea care a devenit supernova, apoi stea, apoi din nou supernova dupa 60 de ani. Numita iPTF14hls, supernova a fost descoperita in 2014 si la inceput arata ca o alta.

A trecut peste divort! O vedeta TV a marturisit pe Facebook ca iubeste din nou

Dupa zece ani de casatorie si un divort destul de dureros, Roxana Ciuhulescu iubeste din nou. Fosta prezentatoare TV si-a marturisit noua idila pe pagina sa de Facebook, alaturi de o fotografie.

Simona Halep iubeste din nou! Iata cine este noul ei partener!

Simona Halep iubeste din nou. Celebra tenismena a fost surpriza in vacanta din Italia alaturi de Radu Barbu, un fost jucator de tenis. Iata povestea acestuia.

Andre Agassi are asteptari mari de la Djokovic: Nu are nevoie de mine pentru a castiga din nou, dar cred ca-l pot ajuta sa fie mai bun ca niciodata

Fostul tenisman american Andre Agassi, care il consiliaza pe sarbul Novak Djokovic incepand din luna iunie, crede ca-l poate ajuta pe fostul numar unu mondial sa fie mai bun ca niciodata, dupa un sezon 2017 dezamagitor si scurtat de o accidentare la un cot, informeaza AFP.

Buzunarele romanilor, lovite din nou. Inflatia, la cea mai mare cota, din 2013 incoace

Rata anuala a inflatiei a urcat in septembrie la 2,6%, cel mai mare nivel inregistrat din august 2013, cand a fost 3,67%, potrivit datelor de la Institutul National de Statistica INS).

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2569 seconds )