Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cabinetul Citu a adoptat o OUG care reglementeaza noua structura a Guvernului si a ministerelor. Modificarile facute

B1 B1,
Cabinetul Citu a adoptat o OUG care reglementeaza noua structura a Guvernului si a ministerelor. Modificarile facute

Cabinetul Citu a adoptat, in sedinta de luni, o Ordonanta de Urgenta care reglementeaza noua structura a Guvernului si a ministerelor. OUG privind noua structura a Guvernului, adoptata in. continuă pe B1

GUVERN: OUG privind noua structura a Executivului - adoptata

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, Ordonanta de Urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, act normativ ce reglementeaza noua structura a Guvernului si a ministerelor.

Noua structura a Guvernului si ministerelor. Reglementarile cuprinse in Ordonanta de Urgenta

Guvernul a aprobat, in sedinta de luni, Ordonanta de Urgenta privind stabilirea unor masuri la nivelul administratiei publice centrale, act normativ ce reglementeaza noua structura a Guvernului si a ministerelor.

Cum se vor numi noile ministere Guvernul va avea o noua structura

Guvernul a aprobat luni proiectul de Ordonanta de Urgenta privind noua structura si reorganizarea ministerelor. Acest act normativ era necesar in conditiile in care noul Guvern are 18 ministere fata de 16 cate erau inainte si doua functii de vicepremieri, fata de una singura. Unele ministere isi vor schimba denumirea, avand in vedere ca vor avea atributii noi. O noutate este ca se va infiinta Centrul Euro-Atlantic pentru Rezilienta.

SNPP a primit spre consultare proiectul de OUG care prevede masurile fiscal-bugetare pentru anul 2021

Sindicatul National al Politistilor din Penitenciare SNPP) anunta, luni, ca a primit oficial, spre consultare, proiectul de OUG care prevede masuri fiscal-bugetare pentru anul 2021,.

Ciolacu: Cabinetul Citu nu a avut nevoie decat de cateva zile pentru a-si da arama pe fata. A dat oficial startul austeritatii

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, afirma, luni, ca Guvernul Citu si-a dat arama pe fata anuntand primele masuri de austeritate, respectiv inghetarea unor venituri si stoparea cresterii valorii prestatiilor sociale. Ciolacu comenteaza si propunerea Executivului cu privire la cresterea salariului minim pe economie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )