Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cabinetul Iurie Leanca a obtinut votul de investitura al Parlamentului Republicii Moldova

Antena3 Antena3,
Cabinetul Iurie Leanca a obtinut votul de investitura al Parlamentului Republicii Moldova

Cabinetul Iurie Leanca a obtinut votul de investitura al Parlamentului de la Chisinau, primind 58 de voturi pentru din totalul celor 101 parlamentari, informeaza Unimedia, potrivit Mediafax. in favoarea. continuă pe Antena3

Cabinetul Iurie Leanca a obtinut votul de investitura al Parlamentului Republicii Moldova.

Cabinetul Iurie Leanca a obtinut votul de investitura al Parlamentului de la Chisinau, relateaza site-ul Unimedia, citat de Mediafax. Cabinetul de ministri a primit 58 de voturi pentru din totalul de 101 parlamentari. In favoarea Guvernului au votat 31 de deputati din cadrul Partidului Liberal Democrat, 15 parlamentari democrati, sapte deputati din grupul Hadarca si trei deputati din grupul Misin. Liberalii din grupul Ghimpu s-au abtinut de la vot. Premierul Iurie Leanca si membrii echipei .

Parlamentul de la Chisinau decide joi daca investeste noul guvern condus de Iurie Leanca.

Criza politica de la Chisinau s-ar putea incheia joi, cand Parlamentul moldovean este asteptat sa decida daca va acorda votul guvenului condus de Iurie Leanca, informeaza digi24. ro. Pentru investirea executivului sunt necesare 51 de voturi ale deputatilor, iar negocieri sunt purtate pana in ultima clipa. Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, si-a anuntat la randul sau prezenta in Parlament, pentru a sustine executivul propus de Iurie Leanca. Daca legislativul de la Chisinau nu .

Iurie Leanca s-a intanit cu negociatorii democrati si liberali-democrati. Oficialii au refuzat sa vorbeasca

Premierul desemnat, Iurie Leanca, s-a intalnit, in aceasta dimineata, cu negociatorii democrati si liberal-democrati. Leanca insa a plecat in graba si a refuzat sa vorbeasca presei. Nici colegul sau de partid, Valeriu Strelet, nu a fost mai vorbaret. Liberal-democratul a spus ca intarzie la o intalnire, comunica Publika TV.

Parlamentul de la Chisinau voteaza joi guvernul Leanca. Negocierile dintre partide continua

Parlamentul Republicii Moldova se reuneste joi, incepand cu ora 14:00, pentru a vota noul guvern, condus de Iurie Leanca, transmite Unimedia. Insa, potrivit unor surse neoficiale citate de site-ul de stiri, negocierile dintre Partidul Liberal Democrat PLDM) al fostului premier Vlad Filat, care il sustine pe Leanca, Partidul Democrat PDM) si liberali nu s-au finalizat pana la aceasta ora. In aceste conditii, nu este clar daca noul cabinet va intruni un numar suficient de voturi.

Bulgaria: Premierul desemnat Plamen Oresarski a primit votul de incredere al parlamentului

Premierul desemnat din partea Partidului Socialist, Plamen Oresarski, fost ministru de Finante in Cabinetul Stanisev, a primit miercuri aprobarea Parlamentului. Alesii bulgari urmeaza sa voteze in cursul zilei si structura si componenta guvernului propus de Oresarski,scrie novinite. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )